От: т ърся добър майстор на помпи -дизел киа спортидж 2000г 83коня. Моля помогнете
при свободен ход на двигателя изведнъж намалява оборотите после увеличава и накрая нормализира .това трае няколко секунди Говорих по телефона с Боби на бистришко шосе и тои каза че трябва да се смени помпата с механична
От: т ърся добър майстор на помпи -дизел киа спортидж 2000г 83коня. Моля помогнете
И аз така направих(макар, че се помотах 1-2 години) и всичките ми проблеми свързани с това изчезнаха. Сега съм многогоривен, не, че и преди това не бях, и още малко доработки и колата ми ще се доближи много до това което искам да бъде.
Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
при свободен ход на двигателя изведнъж намалява оборотите после увеличава и накрая нормализира .това трае няколко секунди Говорих по телефона с Боби на бистришко шосе и тои каза че трябва да се смени помпата с механична
4-5 такива Кии наблюдавам от известно време с механични помпи направени и със сигурност мога да твърдя че вървят много по-малко от оригиналните...
Прав си- забелязва се лека тромавост в сравнение с преди, но със сигурност заявявам, че ми харчи по малко в града от преди. Ако искаме скорост, то дизеловия "Спортидж" е един от последните избори...
Няма пълно щастие.
Мога да добавя, че сега не съм зависим от ТПС, ЕГР, БУУСТ сензор, имобилайзер и почти съм се освободил от зависимост към "компютър". Само да намеря цаката на подгрева на свещите и мога спокойно да го махна. Всичко горе изброено да изгори колата ми пак ще продължи да се движи. Всеки със целите си...
Коментар