Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пружините ми падат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: пружините ми падат

може и така да е,а по моя въпрос някакви отговори,или поне насока някаква

Коментар

Кията си е една много добра жиБка. Бягай при Борко.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ще опитам да задам въпроса малко по по друг начин,намирам начин да ги хвана от долу( колани,тел,тиксо,планки).Трябва ли отгоре да направя нещо като водач за да застават на правилното място.

Коментар

Водач от горе е добра идея. Тук някъде из форума има схема мисля на Андро160 беше.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колега без да се обиждаш но доколкото схващам в близост до тебе има хора знаещи и можещи който могат да ти дадат съвет как да си решиш проблема.Но ти qвно искаш тука в форума да намериш отговор кое и как става.Малко несериозно ми звучи но щом така си решил ти си знаеш.Пак казвам не искам да те обиждам по никакъв начин просто мислq че щом имаш такива хора под ръка би било много по-лесно да ти се получат нещата.
            0878424143
            0887424150

Коментар

Отгоре и отдолу заваряваш парче метал дълго около 25мм.и с подходящо Ф-и за да влиза що годе плътно в дупките на пружините.Най вероятно центрите на леглата на пружините ще са ти корозирали достатъчно че да не можеш да завариш тея водачи качествено така че ги завари на предварително отрязани на лазер кръгове 4-5мм. ламарина с диаметър малко по малък от този на леглата на пружините.Кръговете с чоповете в средата ги заваряваш върху старите легла по този начин подсилваш леглата и получаваш и отгоре и отдолу осигурителни водачи против изваждане на прожините.Въпреки това ако и след това се вадят иди при стругар да ти скъси стеблата на амовете до размер при който при пълно разпънат амортисиор пружината остава вътре в осигурителните чопове и не излиза .Гледай от къде мериш и смятай за да не скъсиш много амовете защото пък така губиш от хода.Нямало е нужда да удължаваш отгоре ушите а просто да вземеш по дълги амове и да ги скъсиш точно до желаният размер при който не ти падат пружините.Тази теория си е моя и е приложена на практика на моят джип -работи.Може да има и по умни решения но гледам никой не си ги споделя, а бъзици дал господ.
              Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

мерси ще пробвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X