как да ги направя да не падат, някакъв захват някой правил ли е, и ли да ги е вързвал с нещо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пружините ми падат
Свий
X
-
От: пружините ми падат
Връщай си щатното окачване и си карай 235/75 без проблеми.Ако пък толкова много държиш да е лифтната прочети темата на Димо73, там е описано подробно кое как става.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=64242
Последно редактирано от jaxan; 26-12-13, 19:41.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнениеГледам че си от Русе, там има много кадърни колеги, ще ти решат проблема на момента.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mmirchev71 Преглед на мнениекои са тез колеги, дет ма подиграват че кията е паркетник ли
Колега, немога да знам кой ти се е подигравал... Ако е Борко, Матьо,Свилен,Митко, просто приеми критиката. Те са хора с голям опит, щете научат да караш,правиш и побеждаваш.
Честита Коледа!ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Първоначално публикуван от mmirchev71 Преглед на мнениекои са тез колеги, дет ма подиграват че кията е паркетник ли
S P A M ! съжалявам, но не се сдържах
Коментар
-
Първоначално публикуван от mmirchev71 Преглед на мнениеи аз искам да карам врангер а ма ....Ела да видиш колко са му дебели полуоските- точно колкото на Панда.
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар