Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киа Спортидж 2.0 І прекъсва на бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Киа Спортидж 2.0 І прекъсва на бензин

пп Ако мембраната има пропсук , след някакво време ще започне и да не пали от задавяне( гориво в смукателния колектор , отделно от горивната камера и...)
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Имах точно този проблем с един пасат .За това ти пиша, но както казваш ти при него проблема беше по голям защото започна да го прави на газ .Неговата помпа не беше спряна при работа на газ.
      КИА "SPORTAGE"2000 16V
      КАЛОЯН ТРИФОНОВ

Коментар

При мен има абсолютно същия проблем, работи 1/2 минута и омалява само рестарт на контакта дори в движение и се оправя. Но моя си го знам от къде е. Сменихме резервоара понеже беше пълен с ръжда и кал. Сложихме от Деу матиз с малко рязане и кърпене разбира се. Сега като ми падне повечко горивото и ако я сритам на старта, или при по-голям и продължителен завой - явно помпата излиза на сухо.
        Ако е на място или я карам избягвайки описаните ситуации няма проблем. На газ - е ясно там нещата са други. Предвидил съм да и спра помпата докато е на газ, за да не я повредя от това да работи без да засмуква гориво.

Коментар

Почистих дюзите с ултразвук и рейката също.Перфектно върви на газ и бензин.Само остано проблема с паленето-сутриили първоначално палене след 2-3 стартирания тогава тръгва прекъсвайки и веднага се оправя.След това няма проблем.Ако някой се сеща от какво е да помага.Можеби температурен датчик ,знам ли!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X