Здравейте колеги!Проблем.Автомобила е на газов инжекцион ,перфектно върви.Паленето е винаги на бензин и след около 1 мин.включва газ.Имам следният проблем .Преди няколко дена ми свърши газта и превключих на бензин.Автомобила забива ,прекъксва и гасне-Стартирам пак тръгва за около 30.40м. и пак забива подам ли газ?Бензиновата помпа е нова и въпреки това мерихме налягането-5 бара.На газ върви перфектно на бензин -не.На място чудесно работи,форсирам я няма проблеми-тръгнали забива.Помагайте.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Киа Спортидж 2.0 І прекъсва на бензин
Свий
X
-
От: Киа Спортидж 2.0 І прекъсва на бензин
Първоначално публикуван от jekof Преглед на мнениеДа колега вън от резервоара
С всичко накичено, регулатор, дюзи.
Така тестваш цялата система, иначе само помпа ... може и повече от 5 бара да вдигне, но какво става с регулатора .. него как го проверяваш.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Марката е сименс ,поне така пише!!!Проблема си остана,когато запаля работят 2-3 цилиндъра на ниски обороти,из„аквам да загее около 3 мин и вкючва на газ,тогава пролеми няма.Днес почистих стъпковият мотор,няма ефект.Прросто не и достига горивото-бензин.Остана само според мен дюзи
Коментар
-
колега газта обикновена ли е.ако да помпата спира ли да работи при газта . ако е така извади вакума от регулатора и виж дали маркуча на вакума е влажен и мирише на бензин.ако мембраната на регулатора е спукана ще се дави и няма да работи както трябва.КИА "SPORTAGE"2000 16V
КАЛОЯН ТРИФОНОВ
Коментар
-
когато се монтира обикновена lpg повечето майстори спират бензиновата помпа при работа на газ.най вероятно ти работи добре на газ.В противен случай и на газ няма да работи както трябва.КИА "SPORTAGE"2000 16V
КАЛОЯН ТРИФОНОВ
Коментар
-
... извади вакума от регулатора и виж дали маркуча на вакума е влажен и мирише на бензин.Ако мембраната на регулатора е спукана ще се дави и няма да работи както трябва.-Коки84
Ако не-вади рейката с инжекторите и контролирай какво подават.И пак сподели. Успех!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар