Здравейте колеги.След кратко затишие съм отново тук за да си излея кво ми е на душата ,че да ми олекне а и да помогна с каквото мога на някой колега.Значи след една камара ''дребни'' ремонтчета по киека сега се оказва че съм за основен ремонт.От както го взех миналата година до днес съм сменил-бубина на стартера,втулки на носачите,биалетки,няколко амортесиора,нов акомулатор,нови гуми с джанти,масло на ДВГ,всички филтри,затапен ЕГР,един вакумен клапан(над турбото дето е),зимата ми протече парното та сменихме и радиаторчето (между другото много кофти се сменя много работа ,на много гадно място,но за това ако някои иска инфо да пита).Та след смяната на маслото колата коренно си промени звука на работа и се омаза двигателя под затапения егр с масло и под отдушника за картерните газове след въздушния филтър,също и като извадиш щеката за нивото на маслото при работещ ДВГ пръскаше масло.И така тези дни разглобихме двигателя резултата -ръб на цилиндрите (ще го мерим днес с индикатор да го видим колко е).Колата по километраж е 120000
а на колко е в деиствителност и какво и се е случвало един бог знае.Днес продължаваме с разглабянето да извадим добичето от кочината и да го пращам в Ясен да шлайфат блок.Предстои:след шлайфа произтичащите от това неща за сменяване бутала,сегменти и т.н.,също и всички вериги(3 броя между другото с оптегачи и успокоители) и те така.
Та така за желащите да копуват соренто да си правят изводите,иначе е добро животното просто явно аз не случих.Явно е бил напълнен с добавки колкото да се продаде и като смених маслото си еба мамата.Ма ше си го правя че ми е първа кола и ми е на сърцето.Ако някои го интересуват цени да пита ше казвам.Поздрави.

Та така за желащите да копуват соренто да си правят изводите,иначе е добро животното просто явно аз не случих.Явно е бил напълнен с добавки колкото да се продаде и като смених маслото си еба мамата.Ма ше си го правя че ми е първа кола и ми е на сърцето.Ако някои го интересуват цени да пита ше казвам.Поздрави.
Коментар