Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sportage-????

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Sportage-????

    Да не отварям нова тема, какво ще кажете за тазиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:3490738559.jpg
Прегледи:1
Размер:67.8 КБ
ID:5449143
    2001 на 170 к км. Чудя се дали да отида да я разгледам. Приемам съвети за вродено слаби моменти които трябва да се огледат задължително. Общо взето тук няма много джипки , рядко излизат обяви и обичайно изчезват мигновено/тези които си струват парите/. Тази нещо се позадържа, а не изглежда зле на сниката. Поздрави от Швеция!

    Коментар


    • #17
      От: Sportage-????

      Здравей и аз като бивш собственик на дълго терано мога да ти направя сравнение между двете(сега съм с кия спортидж вагон-като тази на снимката).Ами като цяло става доста по тясна спрямо дългото терано.По малък багажник.По ниска е от тераното,но с малко преработки става достатъчно висока.Кията има по тънки ламарини (подцинковани са също)спрямо нисана.Рамата на кията е 2пъти по широка.Вози доста комфортно.Има лсд в задния диф.Мойта кия е 2.0 16в автомат и доста прилично набира.Двигателя е доста сериозно направен(взаимстван от мазда).Като разход извън градско-9-11л./100км.Софииско градско-15-17л./100км.Нормални цени за подръжка.Нещото което доста често дефектира е вакумните хъбове-лекуват се с авм ръчни.Като гледам тази която си качил са сменяни джантите които са изнесени навън което е +,но не виждам автоматичните хъбове,дали не е само на задно(тук ще кажат специалистите).Гледай да не свети чека,ако свети сваляй от цената.Често страдат от дебитомер тези коли.Ами това е от мен,ако имаш въпроси питай насреща съм.
      П.С. Какво направи с твойто терано?

      Коментар


      • #18
        От: Sportage-????

        Мойто го продадох преди повече от година , преди да замина за Швеция. Доволен съм, че го продадох , защото малко по - късно цените драстично паднаха. За тука не става и без това, данъците на дизелаците са убийствени. Примерно за тераното над 1000 е е само данъка , а и си знаем , че 2.7 е много издържлив мотор , но разхода му не е от най - скромните за дизел.
        Двоумя се още , в момента почити няма обяви за джипки. Като се постопли малко ще почнат да ги продават, така беше поне миналата година.
        Доколкото разбирам , не трябва да има ръжда кията. Това което съсипва колите тука е ръждата, иначе ряко имат някакви други кахъри. За километрите обичайно може да им се вярва, а и много лесно се проверява дали е така- със СМС на стойност 40 стотинки ти изпращат всички възможни данни за колата на която си изпратил регистрационния номер, включително и какви забележки е имала на последния преглед.
        Благодаря за отзивчивостта. Ако я взема ще питам допълнително.
        Поздрави!

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X