Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia Sorento 2.5 CRDi - EX 2003 г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Kia Sorento 2.5 CRDi - EX 2003 г

Е разбрах как да ги кача пустите му PDF-и.
    Прикачени файлове
    KIA Sorento 2.5 CRDi 2003г.

Коментар

И днес нов проблем...Автомобила протече.По всяка вероятност от горния ляв ъгъл на предното стъкло. Някой знае ли къде във Варна могат да ми кажат точно от къде тече и ако е от там където си мисля да ми свалят стъклото и да го презалепят. Благодаря предварително.

Коментар

Колега по пътя за Виница още в началото на байра има Кобра в лявата страна попитай там.Има табела автостъкла или( направи си сам ).Успех.

Коментар

Проблема е отстранен! Оказа се, че не тече от стъклото, а от някаква сглобка на тавана, което беше изключителна изненада за мен, но го оправиха (поне за сега).

Коментар

Интересно,аз го имам същия проблем на джипката,мястото да не е от пласмасовата черна лента на тавана?

Коментар

Точно така казаха майсторите, когато ми я върнаха. Разглобили тавана и колонката и започнали да наливат вода.Когато намерили проблема го уплътнили със силикон. Така, че колега май има оправия.

Коментар

Здравейте колеги !!! Помогнете ми да си отстраня проблема!А той е че не може да се включи 4х4.Нито 4HI нито 4LOW.При какви ли не майстори ходих и накрая ми казаха че не отива ток до моторчето за вакуум./или както там се казва/.А иначе моторчето работи като му пуснаха директен ток.Проверихме всички релета и бушони-здрави са.Но не иска и не иска.Някой имал ли е подобен проблем и ако имате някакви идеи моля ви да ги споделите.
                Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Колега провери дали отива ток до копчето и съответно дали излиза.Успех.

Коментар

Явно копчето работи защото като го включа и на таблото светват зелените идикации за 4HI и 4LOW.А иначе от къде трябва да идва ток до копчето.Извини ме за въпроса но със тоците съм много скаран

Коментар

Най добре отиди при някой ел техник само да го замери и той ще ти каже дали работи.Защото мисля че самата индикация на таблото е на отделно кабелче на самото копче.Успех.

Коментар

Ходих бе колега.Не при един а при двама.И двамата казват че работи.Пускаха му директно ток/не знам как/ но казаха че не отива ток до него от копчето.Разглобихме самото копче.Същата работа.Майстора каза че е наред.Вече не знам какво да мисля и какво да правя.

Коментар

Хубаво е хората с повече опит да се намесят ако може някой да ти помогне.Хайде колеги да помогнем.

Коментар

Аз теоретично знам какво да се направи (нова захранваща линия от бутона до електромагнитната муфа), но на практика.....
                            Имам няколко въпроса:
                            1 като пуснахте директно ток долу - пробвахте ли колата дали има 4х4?
                            2 тази машина по принцип е само на задно и от копче се задейства предния мост ?
                            3 с какво точно се задейства (виско муфа, електромагнитна муфа, друг вариант)?
                            4 диагностика правена ли е? тая кола е достатъчно "умна" за да си записва в компютъра разни грешки от разни неща, включително и от управлението на 4х4
                            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                              Аз теоретично знам какво да се направи (нова захранваща линия от бутона до електромагнитната муфа), но на практика.....
                              Имам няколко въпроса:
                              1 като пуснахте директно ток долу - пробвахте ли колата дали има 4х4?
                              2 тази машина по принцип е само на задно и от копче се задейства предния мост ?
                              3 с какво точно се задейства (виско муфа, електромагнитна муфа, друг вариант)?
                              4 диагностика правена ли е? тая кола е достатъчно "умна" за да си записва в компютъра разни грешки от разни неща, включително и от управлението на 4х4
                              Здравей колега.Първо благодаря ти че се отзова както и на всички други колеги.Второ, искам да те попитам за тази електромагнитна муфа.Това да не е това електро моторче за вакуум?А сега ще се опитам да отговоря на твоите въпроси:
                              1..Не сме пробвали защото майстора не знаеше дали отива постоянен ток до това моторче или не.Ако някой знае нека да каже
                              2.Да -копчето има 3 позиции 2HI т.е само задно,4HI и 4LOW
                              3.На този въпрос не мога да ти отговоря за съжаление
                              4.Закачихме я на компютър и...нищо!Не показа никакви грешки

Коментар

Честно казано не съм много запознат със Соренто, но ако си добре с руския - ще ти пратя няколко линка, руснаците са доста по напред от нас със киите
                                I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X