Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигателно масло за КИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигателно масло за КИА

Според мен първо сложи хубаво масло и после каквото сяба покаже. Карах с един боклук и бях минал 5000. Пресветваше ми лампата на загрято. Викам брей лагерите ли втасаха или помпата. Оказа се убаво масло.

Коментар

Първоначално публикуван от Байчев79 Преглед на мнение
      Може ли да ползвам това масло на Киа - та. Моята е бензин 95 коня и съм с обикновена газова. Преди имах витара 1,6 моно та тя беше с такова и много добре работеше. Иначе Киа - та масло не губи просто не ми се дават много пари за скъпи масла.
      Лично аз бягам далече от продуктите на Приста!А и напоследък станаха много скъпи нещо...Купи си Репсол.
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Може ли да ползвам това масло на Киа - та. Моята е бензин 95 коня и съм с обикновена газова. Преди имах витара 1,6 моно та тя беше с такова и много добре работеше. Иначе Киа - та масло не губи просто не ми се дават много пари за скъпи масла.
        По добре си карай с това с което си в момента , що ти трябва да го сменяш !
        Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!

Коментар

Не знам с какво съм в момента, няква куча марка е. Знам само, че е 10 на 40. Мен по скоро въпроса ми беше може ли да се повреди нещо, като я карам с по - гъсто масло.

Коментар

Не знам с какво съм в момента, няква куча марка е. Знам само, че е 10 на 40. Мен по скоро въпроса ми беше може ли да се повреди нещо, като я карам с по - гъсто масло.
            То от приста по-куча аз не знам.

Коментар

Лятото не е проблем да караш с минерално(15/40), но виж за зимата не бих го препоръчалДаже, ако добичето е на много километри, както предполагам(над 300х.) лятото в жегите бих му сипал и 20/50 стига да е качествено, разбира се.
              много автомати-слаби резултати!

Коментар

От по-гъсто масло страда акумулатор и стартер. Това зимата щото се сгъстява и трудно се развърта. В този аспект на мисли натискай съединителя, за да отделиш първичния вал на скоростите. На износен двигател лятото маслото става рядко и започва да свети лампата. Аз карам с 10w-40 и съм на 230 000 хил. километра.

Коментар

Не знам как е при киата, още нямам първа смяна, но на леката кола бензин на 250 000 км. карах с 10w40 unil, проблеми никакви, не го харчеше. Реших да пробвам с 5w40 и си доливах редовно. Продадох си единия джип и ми остана туба 5w50 unil и го сипах на колата. Е няма такова масло, вече 6000 км. не е мръднало, двигателя стана по тих,работи по добре, притеснения относно ниски или високи температури нямам. Не съм рекламно лице на марката а просто голям фен. Лошото е, че последно цената гонеше 90 лева за 5 литрова туба.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X