Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги и аз съм нов джипар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги и аз съм нов джипар

Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнение
    Колега айде да те помоля да премериш колко е висока в момента от земята до калника,че и аз мисля за смяна на пружините отзад.

п.п С какъв размер гуми си?
    По-верният вариант е от центъра на колелото до калника. Тогава ще отпаднат всички останали въпроси.
    Поздрави!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Колеги сега като я вдигнах отзад трябва ли да удължавам задната щанга (или е задължително) и ако трябва с колко см ? Кои амове и пружини задните или предните от 190 стават за предни на Спортажа ? Ако мина на вариант фланци 20мм дебелина достатъчни ли са ? Някой имали кординати като Скайп,GSM или телефон на Соти и други спецове в тази насока за да мога да се чуя за повече подробности А моя GSM 0898741014 и 0885420078 Виктор ще се радвам да науча повече подробности

Коментар

В момента съм със 16 x 205 и съм с джанти на Нива,от земята до калника е 90 см от центара на полуоската до калника е 52 см а от гумата до калника е 22 см

Коментар

Първоначално публикуван от Viko 82 Преглед на мнение
          Колеги вчера ми остана малко време за да щракна някоя снимка на моя Спортидж,нали искахте да ми видите покупата а и "jaxan" си бе помислил че съм поредния който го лъжи за покупка на нещо различно от НИВА.Вчера смених и задните пружини че едната беше се счупила,смених ги със пружини от Омега комби (това го разбрах от колеги от форумите,че пружините от Омега пасват на Кията) смених и амортисьорите със тез от Омегата,че са малко по дълги а самата джипка се вдигна и то доста. Но ми се иска да я вдигна и от пред но си нямам никаква идея с какво и как мога да я вдигна.Някой от вас можели да помогне ? Ето така изглежда в момента !!![ATTACH=CONFIG]418564[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418565[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418561[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418566[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418562[/ATTACH]
          Да ти е честита,да си я караш със здраве и много безаварийни километри изминати по горите или асфалта
          Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X