Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум :) Искам KIA SPORTIGE, помогнете в избора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум Искам KIA SPORTIGE, помогнете в из

Сигурен съм, че Соти ще ти намери подходящата Киа! Той е твоя човек! Успех!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

От: Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум Искам KIA SPORTIGE, помогнете в из

Направо те съжалявам...Ела ще ти дам моята,и климатроник има и газ и ръчни АВМ-и ииии е с твоята рег. и всичо платено...пропуснах и по-евтина...

Коментар

Както си тръгнала да беше включила и бензина за 1 година напред 2000 2500
        На Соти кията ако си я видяла, сигурно ти е ясно, че няма друга такава в БГ. А за да направиш такава кола няма как да не разбираш...
        А по темата, всяка кола има разходи по нея. 6 000 мисля ще ти стигнат да я вземеш и платиш таксите (без каско).
        После още 1000 лв за ремонт(не е казано на момента) може да е и след 2-3 месеца. След време и инжекцион. И общо взето нещата се нареждат...
        Все пак и колата е 2003 година.
        Още нещо поддръжката на киата е една от най-евтините(ако не и най-евтината) за джип. Разхода също е един от най-ниските за джип (май само хондата е с по нисък)
        Хубавия инжекцион струва малко над 1000 лв към 13000. А и хъбовете не струват 400 лв а на половина... Гумите има и за 200 има и за 250 има и по-евтини... Зависи какво искаш...
        Някъде бях чел списък най-крадените коли в България, не видях там КИА. Но на джиповете се крадат катализаторите...
        Не мисля, че ще намериш друга Киа от тази година и в това състояние, за по-малко пари...

Коментар

Кои хъбове са на половина!?

Коментар

Объркал съм се за хъбовете Толкова са...
            Преди малко прегледах обявите в мобиле... Наистина няма толкова нова кия на тези тази цена...
            Единствената която ми направи впечатление, е дизелова киа от 2000 година - 5199лв от Бургас. С гуми BFGoodrich (може да е на колега)
            Може да я видиш в cars...

Коментар

Какво стана. Взе ли Киа-та?! Маи от радост нямаш 2 минути да се похвалиш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X