Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум :) Искам KIA SPORTIGE, помогнете в избора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум Искам KIA SPORTIGE, помогнете в из

Здравей и добре дошла на колежката. Изборът ти за Спортидж е добър. Предполагам, че КИА ще удовлетвори твоите изисквания. Моето лично предчитание е с бензинов двигател 128 к.с.. Успех в търсенето.

Коментар

От: Ето ме и мен - една дама в този мъжки форум Искам KIA SPORTIGE, помогнете в из

Първоначално публикуван от djaya Преглед на мнение
      Защо не се виждат адресите? Аз ли бъркам нещо
      В правилата е записано, че не може да се публикуват линкове към търговски сайтове, както и снимки с лого от такива портали!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аха... извинявам се, хм.. ами тогава мога ли да кача само снимки, без да се знае от къде съм ги свалила?
        Ще пробвам, пък ако не трябва, модератора ще махне поста
        Ето въпросната кола..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825823o.jpg
Прегледи:1
Размер:267.2 КБ
ID:5290964Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825818o.jpg
Размер:247.8 КБ
ID:5290965Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825820o.jpg
Размер:344.2 КБ
ID:5290966Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825814o.jpg
Размер:226.2 КБ
ID:5290967Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825815o.jpg
Размер:266.2 КБ
ID:5290968Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825819o.jpg
Размер:315.8 КБ
ID:5290969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2825817o.jpg
Размер:215.1 КБ
ID:5290970

Коментар

...Ще пробвам, пък ако не трябва, модератора ще махне поста ...
          Е те нали затова са модераторите - каквото правим да го оправят. Все пак те са чели правилата, ние защо да ги четем.

Тези охлузвания не изглеждат сериозни и са точно като от заспал шофьор.

Има странно охлузване на горния десен заден руб на колата...
          Горния десен заден ръб на колата не се вижда.

Все пак мини през някой сервиз за оглед, но не такъв препоръчан ти от автокъщата. На снимки всичко изглежда по друг начин и най-големия таралясник може да се докара като нова кола.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Някъде бях, чел, че 95% от Италиянските коли са удряни. Но конкретно тази, не изглежда сериозно ударена, само одраскана... Само на мога да разбера това на задния десен калник какво е. Заварка ли, скриване на ръжда ли...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
              .. Само на мога да разбера това на задния десен калник какво е....
              Изправяне на удар (лека щета) без последваща обработка.
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря ви
                И на мен не ми изглежда гляма щета. Калника изглежда шкурен, китосван и недооправен, но от удар или от ръжда, не мога да преценя от снимката. Там, където е китосвано, ми се струва странно място за ръжда, но знам ли. От другата страна на колата няма никакви корекции или поне не се вижда. Така е шкурено и на въпросния горен десен ръб. И аз съм чувала че италианците карат щуро и паркират безумно зле... Ще видим... Утре ще я видя на живо и с мен ще е един приятел, автомонтьор. Не го знам дали разбира конкретно от КИА, но поне разбира от коли Прочетох подробно списъка с неща, които се гледат при оглед на стара кола, от този форум и се надявам да не пропусна нещо важно Ще пиша утре вечер, какво е станало.
                Отново мерси на всички.

Коментар

Аз съм от Надежда.Ако искаш,звънкай да я гледаме. 0885 477 440-Соти.
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

[QUOTE=djaya;1581683]Аха... извинявам се, хм.. ами тогава мога ли да кача само снимки, без да се знае от къде съм ги свалила?
                    Ще пробвам, пък ако не трябва, модератора ще махне поста
                    Ето въпросната кола..

Щетите не са големи,отвън сигурно ще са я излъскали перфектно,по важно е обаче доколко са възстановили намазките отвътре по калника(за парафин отвътре във веждата и вратата,съм сигурен,че въобще не са и помисляли..),щото идната пролет всичката лъскавина ще е станала на ръжда.
                    Другото дето не ми харесва-надлъжните греди на тавана,май не са оргинални,и там има въпросителна с монтажа.Като цяло машинката е добра,възползвай се от предложението на Нинджата,ще имаш един незаменим технически консултант.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Много благодаря!
                      Ще се възползвам от предложението Ще се обадя малко по късно, че като гледам, че Соти е писал в 2 часа, може и да го събудя. Междувременно човекът автомонтьор, каза че няма да може днес, така че няма да откажа помощ от специалист на Киа
                      Иначе ще съм сама и дефакто само ще я видя...

Коментар

Синята хондичка от страни, защо не я огледаш, ако е за същите пари

Коментар

Нв знам дали е на същото място, не погледнах какво друго предлагат в автокъщата като ходих онзи ден, но ако е там като идем ще я погледнем.

Коментар

Да ти кажа накратко какво ти дава повече като предимство тази хонда пред КИА-та... ОБЕМ
                            На тази хонда задните седалки могат да се местят напред и назад. Така, че нормално имаш около половин метър пространство между задната и предната седелка (без да е издърпана задната до край). Отделно облегалките на задните и предните падат назад и седалката си става легло Колегите от раздела на хонда, се чудеха как да им направят щори и перденца, за да могат да ги ползват за спане Смятай какъв е обема на багажника.... Друго предимство е, че в багажника има пикник масичка, а отдолу има място за резервна гума, като повечето колеги го използват за да си слагат там газовите бутилки...

Ето за какво говоря накратко - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=105039

Недостатъците на Хонадта е че няма бавни, но ако не смяташ да караш сериозно оффруд едва ли ще ти са нужни...

Коментар

Ех, малко се чудя...
                              Ходихме днес със Соти да гледаме две КИИ. Въпросната 2003-та и една 2000 година вагон, от друга близка автокъща.
                              Този човек е Бога на КИА Страшно много му благодаря за съдействието. Всичките глупави търговци там го гледаха с отворена уста. Знаеше всичко и за всичко имаше обяснение и довод. Направо ме смая!
                              И на двете коли не работеха въпросните хъбове, което не е болка за умиране според него. Киата 2003 с ожулванията беше боядисана и лъсната прекрасно, сменено огледало, ново масло. Според Соти колата е с перфектна ходова част, всичко работи, климатика е пушка, огледалата работят, няма грам ръжди отдолу, няма течове от мотора, няма дрънкане, вози меко и плавно. От друга страна аз все едно си купувам джип, на който не му работи 4х4, обаче е перфектно боядисан и лъснат... доста апсурдно. Нали като го оправя веднага ще я надерем по някои шубраци... Последна грижа ми беше боята, но те ми искат 350 лв. за нея и не искат да отстъпят от цената заради хъбовете. Соти каза, че реалната цена на този джип е 5500 колкото беше обявен с драскотините. Аз се попазарих и с голяма клизма издействах да ни я смъкнат от 5850 на 5700... НО, после 400 за хъбове, 85, екотакса, 200 гражданска, 400 автокаско, 100 аларма, смяна на ремъци, филтри и тинтири минтири - нямам идея колко ще е, 70 регистрация, а аз съм с варненска лична карта и трябва да я карам до там за регистриране. После ако решим да сложим газова, не може каква да е, ами инжекцион и точно определен според Соти, иначе прави проблеми компютъра. Нямам представа колко струва, вие можете да кажете. Повдигане ако решим - 400 лв. По големи гуми - 200 броката и колата ще ни опре 9, 10 хиляди Има вариант хъбовете да са само клеясали и с почистване да тръгнат, но рано или късно ще ги строшим ако караме извън асфалта.От друга стана, няма да намеим такава за толкова пари, навсякъде започват от 7000 от тази година. След като си тръгнахме, говорих с шефа, който не присъстваше на огледа и се опитах да смъкна. Той ми казва, че тъкмо я пускал в нета за 6800 и имал още двама души с които преговарял за нея, което според мен бяха пълни глупости, щом се съгласи да смъкне малко цената. Сега се чудим какво да правим и дали си струва. Харесахме я много, но идват много разходите. Верно не всичко е наложително, но трябва да се направи рано или късно.

Другата, която гледахме беше 2000-та. Пак с неработещи хъбове, някаква лампа свети и нещо не работи, каза Соти, ама така и не запомних какво. Каза, че гумата е протрила някакъв кабел и ни го показа. Имаше теч по двигателя, заднара врата хлътнала от удар, охлузена броня и спукана от едната страна, вътре имаше счупени дръжки, сенник, скъсани оплътнения на вратите, косми от животни, опушено, изгорено с цигара, климатика работи, но нещо дрънка в задницата и имаше малко ръжда отдолу и според Соти е от Германия, въпреки че ни казаха, че е от Италия. Беше обявена за 4700, но продавача гледа, гледа и като видя колко проблеми му демострирахме каза 4000. Въпреки това, имаше доста докато се стегне и пак няма да излезе евтино, а взимаме по-стара кола на двойно повече километри (поне според броячите)

Дали ще мога да си намеря друга хубава, новичка Киа за 5700? Струва ми се, че е оферта тази кола, но не знам.. малко съм объркана, макар че съвсем я почувствах като моята кола, пак се колебая, заради цената..
                              Може да съм пристрастна като жена и гледам колко е запазена, лъсната и чиста, но щом Соти каза, че е здрава и иначе, без хъбовете, аз съм спокойна, че не е голяма набутвация.

Какво ще ме посъветвате?
                              Колко струва подходящата газова?
                              Колко ще дам за ремъци и филтри?
                              Трябва ли да е с аларма за автокаско? А крадът ли се такива джипове?

Коментар

За каското искат аларма,може и най-дървената,колкото да свири като я ритнеш.Газовия инжекцион тръгва от 900-1000 лв.Покупката на употребявана кола винаги съдържа и определена доза късмет.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X