Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да светна ли малките фарчета (на булбара)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да светна ли малките фарчета (на блу бара)

Радиото я прави тази работа с антената, има си кабел за автоматична антена/които имат/.
    С реле, без реле - вторични въпроси, погледни първо музиката ти има ли опция за управление на антена, не че няма и други решения/ток след първи контакт или само след контакт или сигнал от радиото през общо казано усилвател и после да командва/.

Коментар

Касетофона ми е обикновен. Ето този -
      http://www.sony.bg/product/ica-in-ca...eType=Overview

Не виждам обаче такава опция за антената

Коментар

Синьото кабеле на евробуксата. Не съм 100% сигурен но мисля,че е то. Даваш + , вдига се антената. Стои вдигната докато на синьото кабеле има +. Като махнеш + антената се прибира. Самата антена си има собствено захранване. Това само ако е оригинално сложена. Ако е самоделка всичко е възможно.

Дописвам. Максе, не е жлЪт. Те.

Последно редактирано от drukman; 13-05-11, 21:31.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Би трябвало да има, извади го и виж, кабела обикновено е жълт и си има залепено стикерче "ANT".
          п.п.объркал съм се, Вальо, прав си - такъв цвят ми е останал в главата от преди няколко години, скоро не съм се заравял в музики и монтажи.
          Последно редактирано от maxxx; 13-05-11, 21:17.

Коментар

На буксата със захранващите кабели извод 5 /син кабел/ е точно за управление на автоматична антена.

Има го в PDF file-а с User manual-а за модела, който е даден точно на сайта на SONY, и който си посочил.
            Поздрави!
            P.S. Съжалявам, но докато пишех и други колеги са отговорили.
            Последно редактирано от Алекс Маринов; 13-05-11, 21:40.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Хм щом касетофона поддържа автоматична антена а тя не работи, значи нещо по механизма и не е в ред.... Доколкото видях достъпа до механизма е почти невъзможен, освен ако не се свали калника?!
              Така ли е?
              Последно редактирано от Glow; 13-05-11, 22:06.

Коментар

От: Да светна ли малките фарчета (на булбара)

Антената се сменя по този начин - http://www.justanswer.com/kia/3q7a0-...rtage-gen.html

Коментар

На кабела за управление на антената обикновено има отделен предпазител.

Коментар

Благодаря Ще погледна, за да не си отворя половин ден работа за нищо

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                      Хм щом касетофона поддържа автоматична антена а тя не работи, значи нещо по механизма и не е в ред.... Доколкото видях достъпа до механизма е почти невъзможен, освен ако не се свали калника?!
                      Така ли е?
                      Сваля се само предпазната кора и калобрана.И гумата де.
                      Последно редактирано от Пенчо; 14-05-11, 11:53. Причина: доп

Коментар

До одеве разглобявах. Проблема се оказа по-сериозен моторчето го няма
                        Наистина след като се свалят нещата посочени от Пенчо има достъп до антената. На мен гумата не ми пречеше...
                        Между другото предпазната кора беше захваната с един пластмасов елемент точно над гумата. Представлява нещо като пластмасов болт с видия която влиза по широк отвор. При навиването на болта другата част се разтваря и захваща кората. Та някои има ли представа как се казва това нещо и къде мога да го нямеря?!

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                          . Представлява нещо като пластмасов болт с видия която влиза по широк отвор. При навиването на болта другата част се разтваря и захваща кората. Та някои има ли представа как се казва това нещо и къде мога да го нямеря?!
                          В общия случай щипка се вика. По магазините за тунинг, а и по тези за части.
                          Още след първата ми разходка в гората, антената предаде богу дух, та от тогава съм със вътрешна електронна антена за 12лв. Лепи се на стъклото пред огледалото.
                          Върши си работата.

Коментар

[QUOTE=noel;1531831]До одеве разглобявах. Проблема се оказа по-сериозен моторчето го няма

Мисля около 40лв струва нова ел антена.
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Външната антена е леко ненужна при горски автомобил. Или трябва да не се озвучаваме в гората.

Коментар

моята също не работи, моторчето си е там, но нямам пуснато кабелче до касетофона. беше сложена вътрешна антена зад огледалото, която също си е със захранване и хваща невероятно добре много станции
                                Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X