Обява

Свий
Няма добавени обяви.

скорост-обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: скорост-обороти

Мислех да се "похваля" в отделна тема че се сдобих с КИА но тъй като се наложи да пусна тази тема /вижда се причината по-горе/ то да се похваля сега
    Харесах я за по-малко от 30 мин оглед и малко пробно каране.. Вярно че има тук там малки външни забележки но се кара по-лесно от лека кола По тази причина жена ми я обяви за нейна /детето се зарадва че си има врата/ и сега аз си карам късата Витарка
    Та както казах с Киата до Букурещ - ами приятно е пътуването, багажника е огромен /рез гума е там/, АБС и предно - пробвани работят.. та така
    Николай
    VITARA 1.6, 93 къса кабр
    КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от BARAKOV3 Преглед на мнение
      Надявам се да не е съсипана раздаткта, LSD-то на задния диф работи, което ме радва.
      Колега според теб да взема 8х37 преден дизелов диф е по добрия .

Благодаря отново за помоща!!!
      Според мен-да.По-добрия вариянт е да намериш преден диф от турбодизелов Спортидж.
      От къде си,колега?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнение
        Към колегата BARAKOV3, писал си, че си сменил счупените хъбове с нови, ако ги пазиш старите трябва ми един неработещ. Поздрави!
        Колега старите хъбове бяха напълно съсипани и поради тази причина ги захвърлих в кофата за скрап на майстора преди около 2 месеца.
        Съжалявам ,че не мога да помогна късмет в търсенето.

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Според мен-да.По-добрия вариянт е да намериш преден диф от турбодизелов Спортидж.
        От къде си,колега?
        Колега аз съм от гр.Петрич още съм в процес на търсене на диф надявам се да няма някакви разлики с моите полуоски ,ако имаш някаква информация ще се радвам да споделиш надявам се да са съвместими с дизеловия диф. или направо да търся целия мост с полуоските.

БЛАГОДАРЯ!!!
        Последно редактирано от CarTest™; 06-04-11, 15:23.

Коментар

Първоначално публикуван от BARAKOV3 Преглед на мнение
          ...Колега аз съм от гр.Петрич още съм в процес на търсене на диф надявам се да няма някакви разлики с моите полуоски ,ако имаш някаква информация ще се радвам да споделиш надявам се да са съвместими с дизеловия диф. или направо да търся целия мост с полуоските.

БЛАГОДАРЯ!!!
          Може и да има разлика в броя на шлиците.Трябва да броиш преди да купуваш.При киа няма много значение дали модела е бензин или турбодизел.По скоро има значение годината на производство,ама пак е мешавица,ако ме разбираш.Като намериш диф,ако твоите не стават-пиши.Имам останали полуоски с карета,ще сравним...
          В Петрич някъде(ама не знам точно къде) трябва да има един образ-Ицо.Някога е работил в сервиза на КИА в София.Доколкото знам сега си има сервиз някъде около тебе.Ако го намериш му прати много " по-здрави(!!!) " от Соти.Той има доста опит с тези модели...

Коментар

Колега намерих диф взех и полуоската защото моята не стана но важното ,е че сега няма затягане обаче тази бъркотия с различните дифове е взела жертва двете вътрешни карета са с разбити шлици и сега имам друга дилема дали да ги взема нови или да търся втора ръка.
            Соти него познавам Ицо попитах познати но без резултат за съжаление щеше да е от помощ.
            Сега имам бензинов диф за продажба но за съжаление нямам статус на активен участник и не мога да го пусна в форума работата ми е свързана с доста пътуване и нямам често интернет затова и пиша рядко, за което съжалявам понеже този форум има тонове полезна информация .

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩТА НА СОТИ !!!

п.п колега потърсих твоя телефон из форума но него намерих ако може да го напишеш или моя тел.0878 584 554 имам купища въпроси БЛАГОДАРЯ.

Коментар

0885 477 440.Звънни,останали са ми карета,полуоски,абе..целя преден мост май е още по гаража......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X