Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с мощността на киа спортидж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с мощността на киа спортидж

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Ако съм те разбрал правилно,твоята КИА е 8-клапанова.На винтилката,помпата работи на 3 бара,не вярвам на твоята да трябва повече...Някакви лампи по таблото светкат ли?ЧЕК,примерно?Същоп провери палеца и дали не мърда оста на делкото аксиално и/или радиално,че може да бави искрата нещо,ако има луфтове.
    Дай ми инфо за "чек"-а,свети ли,кога свети,кога не...
    Здрасти, сега се регистрирах,с амо и само да поговорим, имам Деу Ланос и няма мощност,когато пътуВАМ НА ДЪЛЪГ ПЪТ СВЕТВА И ЧЕКА 4АТ5АТ,мощността не я губи винаги,а от време на време,всичко е правено,от свещи до едва ли не основен ремонт,3 диагностики и нищо не показва,но както каза колегата,добре трябва да преценя кога да изпреваря,иначе разход добър,пали от раз,но за чека никой не може да ми отговори защо свети понякога,ако нещо се сещаш,ще съм ти благодарна!Пък и ако разберем какво я спъва...

Коментар

Lanos-a е ДЕУ(GM) и общото с киа е само че и двете марки са корейски.Не знам дали ще мога да помогна,но...някога съм карал Рейсър и се е случвало да почне да губи мощност понякога,когато си поиска.Оказа се хлабава маса на мотора,а колко майстори и се изредиха безуспешно...От къде си?
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От София съм,но тъй като макар и корейска и тя е кола,като всяка друга,преди 2 год казаха,че няма компресия и в един сервиз обещаха да я оправят за 250 лв,я оставих за 1 седмица....Първоначално това беше срока,мина 1 месец и все не мога да я взема,смениха(дано е било така)почти всичко,абе основен ремонт и пак нищо.......Крайната цифра беше към 900 лв!Ще видя и аз за този палец и дебитомер.
        Освен това не съм сменила само бензинова помпа,тя като тръгне давам газ,мотора глъхне и на 2ра вече поема,но е тромава,а за придърпването отдавна и свикнах.
        Имам чувството,че или се дави,или и е малко горивото,което поема....знам ли........но трудно се форсира на място...освен това на къси разстояния в града оборотите се качват на 3000 да речем,а тя се движи с 40!Според мен на тези обороти тя трябва да лети,ако нещото не я спира...пиши,ако се сетиш нещо,благодаря!

Коментар

Хм това със давенето го имах и аз. Оправи се с смана на горивен филтър, филтъра на бензиновата помпа (в резервоара). Трябва обаче да се премери и нялягането на помпата...

Коментар

Първоначално публикуван от ane4o Преглед на мнение
            От София съм,но тъй като макар и корейска и тя е кола,като всяка друга,преди 2 год казаха,че няма компресия и в един сервиз обещаха да я оправят за 250 лв,я оставих за 1 седмица....Първоначално това беше срока,мина 1 месец и все не мога да я взема,смениха(дано е било така)почти всичко,абе основен ремонт и пак нищо.......Крайната цифра беше към 900 лв!Ще видя и аз за този палец и дебитомер.
            Освен това не съм сменила само бензинова помпа,тя като тръгне давам газ,мотора глъхне и на 2ра вече поема,но е тромава,а за придърпването отдавна и свикнах.
            Имам чувството,че или се дави,или и е малко горивото,което поема....знам ли........но трудно се форсира на място...освен това на къси разстояния в града оборотите се качват на 3000 да речем,а тя се движи с 40!Според мен на тези обороти тя трябва да лети,ако нещото не я спира...пиши,ако се сетиш нещо,благодаря!
            Остави ми тел за връзка или ми се обади да я погледна-0885 477 440.Но последното,което си написала(за високите обороти докато се движиш с 40км/ч) вероятно е съединител...кой знае кой майстор си е оставил ръцете...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
              Хм това със давенето го имах и аз. Оправи се с смана на горивен филтър, филтъра на бензиновата помпа (в резервоара). Трябва обаче да се премери и нялягането на помпата...
              Благодаря и на теб!Горивният филтър го смених собственоръчно,за другия в резервоара не съм се сетила!
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-08-11, 20:50.

Коментар

Здравейте.Вчера си смених дюзите и филтъра само,че помпата неиска да подава бензин при измерване на напрежението показа 7 волта и 4 волта на нивомера.Бушона беше стопен смениха го но не тръгна.Пуснахме и 12 волта но не стана кажете причините?
                Киа Спортидж 2.0 98г. 95к.с. 0895 13!66!73

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X