Имам 2 хуба работещи на които и търся 120 лв за двата!!! Като на единият хъб това с трите зъбчета което се троши е направено от желязо а другият си е стандартен!!!
Подемних ги с ръчни защото неискам неприятни изненади!!!
Ако има някой мераклия мога и снимки да направя на хъбовете!!! Цецо 0896 00 77 18
давай 100 /сто/ лева и ти ги пращам и двата - за резервен де. Щото киятя ги чупи тез работи. Истината е в ръчните. Още Великия Соте го е казал, а при него празно няма!!!
търся само самата капачка,без съдържанието вътре, понеже пукнах моята едната. Сега ще сляза долу при джипа и ще снимам един празен хъб.
Ето какво търся
Колеги онзи ден и аз прецаках единия хъб,не стига че счупех зъбното колело с трите зъбчета ами и спуках капачката.И сега си търся капачка за автоматичен хъб за да го събера (сиско) ако ти остани едата капачка може ли да се чуем по тел. и да се разберем ако не ти трябва да я купя. Иначе до два дни трябва да ми донесат и зъбното колело,пратил съм го на един майстор и уж щяло да стане -преди време бил правил едно и все още държало и си работел хъба перфектно,ако всичко е ОК ще ви дам координати на майстора. Ако някой има капачка и не му трябва може да се разберем. Тел ми е 0898741014 и 0885420078 Виктор
Коментар