Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся автоматичен хъб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся автоматичен хъб

Търся си здрав автоматичен хъб или в краен случай само частта, която е в капачката. Някой ако му се намира да пише на лични. Поздрави!
    Прикачени файлове
    Honda HR-V 4WD D16W1

От: търся автоматичен хъб

Ако е венеца с трите зъба - иди си го поръчай в магазина, ако в момента го нямат.
    Ако са премазани шлиците - нови хъбове, не си мисли, че си много хитър - каквото и да правиш, накрая ще си купиш ръчни от пловдив. По тоя път са минали всички от форума.
    Няма! Свършиха.

Коментар

Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнение
      Ако е венеца с трите зъба - иди си го поръчай в магазина, ако в момента го нямат.
      Ако са премазани шлиците - нови хъбове, не си мисли, че си много хитър - каквото и да правиш, накрая ще си купиш ръчни от пловдив. По тоя път са минали всички от форума.
      Колегата е от Бургас защо да ги купува от Пловдив като може и в родния му град?

Коментар

проблема е, че при мен на единия хъб му липсва цялата част, която е в капачката. Явор е прав, идвахме при него в петък и проверихме, че могат да се доставят хъбове за един ден. Рано или късно ще го посетя.
        Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Имай предвид, че ако превъртат шлиците при очен преглед не е задължително да е възможно да се установи това; т.е. дори да и намериш карантията за инерционния хъб това не означава, че той ще заработи. Не случайно предишния собственик ги е махнал - в такива случаи като включиш 4х4 отпред звука е като да се троши нещо...
          Няма! Свършиха.

Коментар

трябва ми само тази част от снимката, някой ако има да пише
            Прикачени файлове
            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Трудно е да намериш тази част ..Счупил си зъбите ...Купувай си ръчни и не му мисли ...
              Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

точно тази част се чупи винаги и заради нея все ни продават цял хъб
                рядко ще се счупи нещо друго Ванко от бяла-русенско има здрав който лично съм инспектирал и е перфектен
                разрешил ми е да му напиша номера тук за да се свърже който има нужда но е само един счупения аз го купих
                Банко-0894650676 званнете и се разберете

Коментар

днес говорих с познат и има вероятност да ми го направят на струг. единия вариант е тази перчатка само да се направи, другият е да се направи тази част, която е в капачката с плътен шлиц, не с изрез в средата и да бъде зацепено предното постоянно.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от radev76; 09-02-11, 21:08.
                  Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнение
                    днес говорих с познат и има вероятност да ми го направят на струг. единия вариант е тази перчатка само да се направи, другият е да се направи тази част, която е в капачката с плътен шлиц, не с изрез в средата и да бъде зацепено предното постоянно.
                    за струг забрави.трябва и координата и един такъв ще ти излезе като за два нови РЪЧНИ
                    и леар няма да ти помогне.стоманата е страшно здрава и крехка (първо този вариянт съм проверил
                    постоянно зацепен може ,но при по голям завой или маневра назад и после напред веднага ще счупиш и другия.
                    так ,че моето мнение е : поправи ,смени този счупения или задалжително направи твърди и двата ,
                    при твърди хъбове се получава малка вибрация при по голяма скорост и разхода се вдига с около 0.5-1л/100км

Коментар

аз така или иначе ще правя двата постоянно зацепени, само да видим кой от двата варианта ще излезе по-удачен. Казвам на струг, но няма да е точно така, понеже ще ги давам в Елпром при майстори да ги правят, а те имат всякакви машини. На познат с дизелова Кия са му ги правили и вече 3-4 години кара така без ядове. Ще видим какво ще стане.
                      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

за ТВЪРДИ само намери някой който ще идва към Русе или само да минава ще ти ги направя за час,час и половина докато изпие едно кафенце и поразгледа молчетата и вечерта ще си караш офроуд
                        не се вкарвай във филм ако не са го правили стругарите или са с малка фантазия.първо трябва да знаят принципа на работа и после да го измайсторят.

Коментар

майсторите там работят от 20-30 години на тези машини и правят всевъзможни неща, смея да твърдя, че са добри професионалисти, правили са такива за Кия и не е проблем. Просто е въпрос на време. Ако нещо се обърка, ще се чуем с теб. Поздрави!
                          Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от autogad Преглед на мнение
                            точно тази част се чупи винаги и заради нея все ни продават цял хъб
                            рядко ще се счупи нещо друго Ванко от бяла-русенско има здрав който лично съм инспектирал и е перфектен
                            разрешил ми е да му напиша номера тук за да се свърже който има нужда но е само един счупения аз го купих
                            Банко-0894650676 званнете и се разберете
                            Вече не актуално продаден
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

колеги, търся си само капачка вече. 0887919144 или лични. Поздрави!
                              Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X