Търся си здрав автоматичен хъб или в краен случай само частта, която е в капачката. Някой ако му се намира да пише на лични. Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търся автоматичен хъб
Свий
X
-
От: търся автоматичен хъб
Ако е венеца с трите зъба - иди си го поръчай в магазина, ако в момента го нямат.
Ако са премазани шлиците - нови хъбове, не си мисли, че си много хитър - каквото и да правиш, накрая ще си купиш ръчни от пловдив. По тоя път са минали всички от форума.Няма! Свършиха.
-
Първоначално публикуван от horazio Преглед на мнениеАко е венеца с трите зъба - иди си го поръчай в магазина, ако в момента го нямат.
Ако са премазани шлиците - нови хъбове, не си мисли, че си много хитър - каквото и да правиш, накрая ще си купиш ръчни от пловдив. По тоя път са минали всички от форума.
Коментар
-
проблема е, че при мен на единия хъб му липсва цялата част, която е в капачката. Явор е прав, идвахме при него в петък и проверихме, че могат да се доставят хъбове за един ден. Рано или късно ще го посетя.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
Имай предвид, че ако превъртат шлиците при очен преглед не е задължително да е възможно да се установи това; т.е. дори да и намериш карантията за инерционния хъб това не означава, че той ще заработи. Не случайно предишния собственик ги е махнал - в такива случаи като включиш 4х4 отпред звука е като да се троши нещо...Няма! Свършиха.
Коментар
-
точно тази част се чупи винаги и заради нея все ни продават цял хъб
рядко ще се счупи нещо друго Ванко от бяла-русенско има здрав който лично съм инспектирал и е перфектен
разрешил ми е да му напиша номера тук за да се свърже който има нужда но е само един счупения аз го купих
Банко-0894650676 званнете и се разберете
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от radev76 Преглед на мнениеднес говорих с познат и има вероятност да ми го направят на струг. единия вариант е тази перчатка само да се направи, другият е да се направи тази част, която е в капачката с плътен шлиц, не с изрез в средата и да бъде зацепено предното постоянно.
и леар няма да ти помогне.стоманата е страшно здрава и крехка (първо този вариянт съм проверил
постоянно зацепен може ,но при по голям завой или маневра назад и после напред веднага ще счупиш и другия.
так ,че моето мнение е : поправи ,смени този счупения или задалжително направи твърди и двата ,
при твърди хъбове се получава малка вибрация при по голяма скорост и разхода се вдига с около 0.5-1л/100км
Коментар
-
аз така или иначе ще правя двата постоянно зацепени, само да видим кой от двата варианта ще излезе по-удачен. Казвам на струг, но няма да е точно така, понеже ще ги давам в Елпром при майстори да ги правят, а те имат всякакви машини. На познат с дизелова Кия са му ги правили и вече 3-4 години кара така без ядове. Ще видим какво ще стане.Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
за ТВЪРДИ само намери някой който ще идва към Русе или само да минава ще ти ги направя за час,час и половина докато изпие едно кафенце и поразгледа молчетата и вечерта ще си караш офроуд
не се вкарвай във филм ако не са го правили стругарите или са с малка фантазия.първо трябва да знаят принципа на работа и после да го измайсторят.
Коментар
-
майсторите там работят от 20-30 години на тези машини и правят всевъзможни неща, смея да твърдя, че са добри професионалисти, правили са такива за Кия и не е проблем. Просто е въпрос на време. Ако нещо се обърка, ще се чуем с теб. Поздрави!Honda HR-V 4WD D16W1
Коментар
-
Първоначално публикуван от autogad Преглед на мнениеточно тази част се чупи винаги и заради нея все ни продават цял хъб
рядко ще се счупи нещо друго Ванко от бяла-русенско има здрав който лично съм инспектирал и е перфектен
разрешил ми е да му напиша номера тук за да се свърже който има нужда но е само един счупения аз го купих
Банко-0894650676 званнете и се разберетепродаден
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар