Проблема е следния:Като се запали двигателя оборотите са високи над 1600/двигателя е топъл/кара се малко изключвам от скорост и оборотите са на 900-1000 включвам на скорост карам малко изключвам и оборотите са на 1500-1600 и дълго време се поддържат.Ходих на майстор и там смени някакви маркучи и един датчик но проблема си стана.Гледа там на компютър ама то с тези компютри нищо не излиза.та ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Свий
X
-
От: Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Всичко което е описано по горе е прегледано и сменено.И датчика на коляновия вал почистих ама пак нищо не се оправя.да не да има проблеми в смукача или в компа че някой път оборотите се оправят отиват си на 900 карам малко така докато не я изгася и после като запаля наново и пак са на 1800 дори стигат и на 2000.Примерно от 10-15 паления 1 път се оправя.някой знае ли добър майстор на Кия да му я закарам да го разгадай този проблем че ме смаза това нещо и ме изнервя.Пак за горенето да не пиша че и там си е м.... е....ло гори сега яко с 15 литра 80 км.Помагайте колегиПоследно редактирано от imation; 17-01-11, 14:08.
Коментар
-
От: Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Вчера ходих в сервиза на Кия в Габрово и след 4 часа гледане и мъдрене се установи че стъпковия мотор които е сложен а уж е нов/а може и да не е/ е дефектен.Някой да знае от къде мога да си закупя стъпков мотор от София или някой ако продава да пише че вече ме побъркаха тези обороти
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар