Проблема е следния:Като се запали двигателя оборотите са високи над 1600/двигателя е топъл/кара се малко изключвам от скорост и оборотите са на 900-1000 включвам на скорост карам малко изключвам и оборотите са на 1500-1600 и дълго време се поддържат.Ходих на майстор и там смени някакви маркучи и един датчик но проблема си стана.Гледа там на компютър ама то с тези компютри нищо не излиза.та ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Свий
X
-
От: Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Всичко което е описано по горе е прегледано и сменено.И датчика на коляновия вал почистих ама пак нищо не се оправя.да не да има проблеми в смукача или в компа че някой път оборотите се оправят отиват си на 900 карам малко така докато не я изгася и после като запаля наново и пак са на 1800 дори стигат и на 2000.Примерно от 10-15 паления 1 път се оправя.някой знае ли добър майстор на Кия да му я закарам да го разгадай този проблем че ме смаза това нещо и ме изнервя.Пак за горенето да не пиша че и там си е м.... е....ло гори сега яко с 15 литра 80 км.Помагайте колегиПоследно редактирано от imation; 17-01-11, 14:08.
Коментар
-
От: Проблем с Кия Спортидж 2,0i
Вчера ходих в сервиза на Кия в Габрово и след 4 часа гледане и мъдрене се установи че стъпковия мотор които е сложен а уж е нов/а може и да не е/ е дефектен.Някой да знае от къде мога да си закупя стъпков мотор от София или някой ако продава да пише че вече ме побъркаха тези обороти
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар