Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипки на пазара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джипки на пазара

Благодарско, но не знаех точно модела. На джип Пежо излезе само новия модел 4007.

Коментар

От: Джипки на пазара

Здравейте колеги, от известно време обмислям варианта да мина на дълга база и като се ровех из обявите в нета попаднах на тази Г-класа в мобиле.бг Номера на обявата е: 21256076141049334. По принцип пише Пух, което ще рече че е внос от Швейцария. На снимките изглежда добре+че си има почти всички екстри. Та въпроса ми е някой ходил ли е да гледа тази Г-гега и като цяло струва ли си изобщо да се взима Г с този двигател (впредвид не добрата му слава)?
      M57D30T1
      W450

Коментар

Re: От: Джипки на пазара

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
        Здравейте колеги, от известно време обмислям варианта да мина на дълга база и като се ровех из обявите в нета попаднах на тази Г-класа в мобиле.бг Номера на обявата е: 21256076141049334. По принцип пише Пух, което ще рече че е внос от Швейцария. На снимките изглежда добре+че си има почти всички екстри. Та въпроса ми е някой ходил ли е да гледа тази Г-гега и като цяло струва ли си изобщо да се взима Г с този двигател (впредвид не добрата му слава)?
        Колега, ако си харесал точно този модел, защо не вземеш на колегата, Оги, поне ще знаеш какво е правено и какво има да се прави по колата, а и цената и е по добра! http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=94807
        Поздрави: Николай Георгиев
        KTM 400 EXC

Коментар

От: Re: От: Джипки на пазара

Мерси колега, изглежда много добре и цената е добра, но колкото и странно ще прозвучи на някой, не си падам по коли със светли салони (седалки). Това е единственото което ме спира за тази гега.
          M57D30T1
          W450

Коментар

някой ходил ли е да гледа едно зелено М-ши L200 обявата е пусната в мобилето зелен от В.Търново на цена 10500лв. ако някой има някакво инфо ще е супер

Коментар

Оглеждал ли е някой на Горубляне на пазара Дискавъри 97г,зелено ,двувратка от Италия.Имаше го в мобиле на 5550лв а сега е 4900 на табелка.Изглежда добре но цената подозрително пада.

Коментар

Първоначално публикуван от BAI MILE Преглед на мнение
                някой ходил ли е да гледа едно зелено М-ши L200 обявата е пусната в мобилето зелен от В.Търново на цена 10500лв. ако някой има някакво инфо ще е супер
                ходих да го гледам - изключителен кенеф задния диф вие като нее.ана вълчица,купето е много изгнило вижда се на две места че го е маскирал пръскал е направо върху ръждата абе неграмотна работа,шнорхела ако може да се нарече такъв е вързан изключително некадърно без никакви уплътнения и никаква обработка на изрязаната ламарина отделен е въпроса че не никакъв шнорхел а PVC тръба без клапа за оттичане на водата -в кутията на въздушния филтър имаше два пръста вода и тиня,гумите са на пласмаса и напукани чисто камикадзе,акумолатора е за смяна,мотора тресе,текло е масло точно м/у главата и блока пи условие че си личи че мотора е мит скоро,изключително голям луфт във волана и при повече от 60км тресе сякаш всеки момент ще падне някоя гума - кормилната кутия цялата в масло,кара го без гражданска и преглед, и това са неща който видях аз дето не се бия в гърдите че разбирам а представете си ако бях взел някой дето разбира много,абе с две думи пълен мурдар от такъв няма да взема и огънче да си запаля цигарата(защото не пуша)
                Последно редактирано от BAI MILE; 14-01-11, 12:49.

Коментар

Здравейте колеги,
                  Моля, ако някой от вас има информация за състоянието на машината от обява No:21294053425566633 в мобилето да я сподели. От долу съм копирал и съдържанието на обявата. Надявам се това да не е проблем защото линковете са забранени.
                  Mitsubishi Pajero tdi
                  Цена 5 000 лв.
                  Дата на производство март 2002 г.
                  Тип двигател Дизелов
                  Мощност 95 к.с.
                  Скоростна кутия Автоматична
                  Категория Дълга база
                  Пробег 225000 км
                  Цвят Светло сив
                  Десен волан
                  Регион : Габрово

Коментар

Колеги, има ли някой от Варна , който може да съдейства за огледа на един Гранд ?
                    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Здравейте ,колеги някой да е гледал това Диско2 в София

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LR Discovery TD5.jpg
Прегледи:1
Размер:82.0 КБ
ID:5246111
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-01-11, 12:05.

Коментар

Първоначално публикуван от pbsh1 Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]292571[/ATTACH]
                        Колега не съм го гледал , но цената е в Евро а не лева както пише на обявата
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от pbsh1 Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]292571[/ATTACH]
                          Здравей, колега. Относно discovery 2 вчера говорих със собственитка. Това което ми каза е ,че е регистриран и е с BG номера, всичко работило, блокажи, бързи бавни, отзад е на пружини фабрично, съгласен е и на бартер за лека кола. Днес мисля да мина да я вида, и ако излезе нещо интересно ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от rumy Преглед на мнение
                            Здравей, колега. Относно discovery 2 вчера говорих със собственитка. Това което ми каза е ,че е регистриран и е с BG номера, всичко работило, блокажи, бързи бавни, отзад е на пружини фабрично, съгласен е и на бартер за лека кола. Днес мисля да мина да я вида, и ако излезе нещо интересно ще пиша.
                            Ти вярваш ли му за фабричните пружини отзад?
                            А кои блокажи точно работят?...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Ти вярваш ли му за фабричните пружини отзад?
                              Яро, има и такива - аз се сдобих с едно преди няколко дни Но май са само от първите '99 набор. Само с ВИН-а може да се разбере дали така е излязло от завода или ако се закачи на тестер.
                              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Благодаря колега , това променя нещата, и на мен ми се видя подозрително ефтино, но знае ли човек.Спести ми едно разкарване до София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X