Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипки на пазара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От: Джипки на пазара

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
    Ако, към това прибавиш и неуригиналната маска и решетка...можеш да се позамислиш или най-малкото, да поразпиташ продавача за някакви инциденти свързани с предната част на автомобила
    Колегата е много наблюдателен и е прав, според мен тераното е имало удар, (вижда се и лека разлика в разстоянието между капака и маската, около левият фар е по голяма), въпроса е какъв е бил удара? Аз не бих го взел, освен при сериозна отбивка на цената.
    Поздрави: Николай Георгиев
    KTM 400 EXC

Коментар

От: Re: От: Джипки на пазара

Първоначално публикуван от jaxan
      Опаа чакай малко тук нещо намирисва.Няма акумолатор????Аз не съм виждал автокъща без зарядна количка!!!
      Аз съм на същото мнение, има най-вероятно друг проблем и чакат някой балък да се хване, по-добре изобщо не занимавай никой с тая кола, може някой колега да реши да му тикне един ...акумулатор не където трябва
      П.С. Ходих да гледам един голф2 синхро, тук във Варна при най-големите тарикати от Владиславово, то не бяха мурафети-ама смъкнали сме кардана да не харчи толкова, оооооооооооооо, ами не пали на бензин, защото няма, ами не съм сложил зимните гуми, щото не я карам и е й е по-добре с галоши от миналият век, ами климатика се ремонтира сега, ами май притракава тампона на скоростната кутия(да, ам не, втора и пета с мъка) и накрая за капак-познайте-ами акумулатора паднал, дадох го на един съсед, той май ми го е сменил, направо ме хванаха за канарче
      Последно редактирано от trent; 27-11-10, 19:02.

Коментар

От: Джипки на пазара

Настоятелно напомням на всички участници в темата, че според правилата в нашия Форум, връзки към търговски сайтове са ЗАБРАНЕНИ. Ако няма как да опишете за кой автомобил става дума, просто не пишете в темата. Следващите подобни опити ще бъдат санкционирани!

Коментар

Ходих, гледах я )))
          Да бях видял темата по-рано. Добре, че не ходих специално - беше ми на път. Ама добре се посмяхме с авера ))
          Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Настоятелно напомням на всички участници в темата, че според правилата в нашия Форум, връзки към търговски сайтове са ЗАБРАНЕНИ. Ако няма как да опишете за кой автомобил става дума, просто не пишете в темата. Следващите подобни опити ще бъдат санкционирани!
            Извинявам се !
            Първоначално публикуван от AAF Преглед на мнение
            Ходих, гледах я )))
            Да бях видял темата по-рано. Добре, че не ходих специално - беше ми на път. Ама добре се посмяхме с авера ))
            За коя Жипка говриш , колега ?
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-10, 20:13.
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

При цялото ми уважение, бихте ли споделил с нас, как може да се опише, конкретен автомобил от дадена обява, освен, ако не се намира на входната табела на Каспичан? Много съм любопитен!
              KTM 400 EXC

Коментар

Всъщност, това си е ваша работа. Аз лично бих се задоволил с "модел, марка, година, двигател, населено място, обявен в Мобиле" - идеално обяснение, без линк.

Не отричам, че при така установените правила във Форума, тази тема е почти безсмислена. Но не можем да имаме всичко.

Коментар

Не отричам, че при така установените правила във Форума, тази тема е почти безсмислена. Но не можем да имаме всичко.
                  Това имах предвид. Благодаря за разбирането, ще се съобразяваме, след като няма друг начин.
                  KTM 400 EXC

Коментар

Поствайте само номера на обявата, а не целия линк. Така мисля всичко ще си е ОК.
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Колеги , замря нещо темата , празници идат искам да си подаря жипка
                      Гледам отново една обява , за един рейдж, зелен - 3,9 бензин газ ( в Люлин 8 ) . Миналия месец ходих на живо да го видя, ама нямаше акумулатор , не можеха да се отворят вратите ( според "търговеца" заради липсата на ток ) , а сега гледам раздвижили са го, даже са окаляли гумите .
                      Ако някой може да направи огледа вместо мен , съм готов да дойда в София и да се возим с жипки и да пукаме бири

A1+

Коментар

колега къде в люлин 8, аз живея в люлин 9. не че разбирам много, но един поглед мога да хвърля на машината.
                        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                          колега къде в люлин 8, аз живея в люлин 9. не че разбирам много, но един поглед мога да хвърля на машината.
                          Напиши в мобилето марката, модела, кубиците, горивото и регион София и ще ти излезе, джипа за който пита колегата! Той е само един в Люлин, ако не се лъжа!
                          KTM 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                            Ами аз не съм от София, но като ходих предния път , движех се по Сливница и като питах едни хорица къде е Люлин 8 те ми казаха , че се намирам в Люлин 9 и малко по-нагоре ( към околовръстното ) е 8 не знам как да го опиша , в мобилето е писано че се намира пред блок 881 , там има само една автокъща . Цената в мобилето е 4899 ако това ще ти помогне да намериш обявата
                            Благодаря предварително
                            Поздрави от Русе .

A1+

Коментар

Някой скоро минавал ли е през автокъщите на Драгичево/Пернишко/, един познат е видял някакви военни джипове Пежо приличащи на Мерцедес G прозведени около 1990 г. но Google-то не излиза нищо, само Пежо 4007. Интересувам се от информация за джипките - модел, двигател, трансмисия, той е забелязал, че са били само с бризент.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                                Някой скоро минавал ли е през автокъщите на Драгичево/Пернишко/, един познат е видял някакви военни джипове Пежо приличащи на Мерцедес G прозведени около 1990 г. но Google-то не излиза нищо, само Пежо 4007. Интересувам се от информация за джипките - модел, двигател, трансмисия, той е забелязал, че са били само с бризент.
                                Аз.
                                Пежо са, лицензни на цедес. Скъпи са и са уморени (поне тези които са останали там). кфор-ски. Само заден блокаж.

Гугъла ти работи кофти щом не си намерил инфо :
                                http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_P4
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X