От: Проблем с ремонт
То нищо здраво няма в тоя баварец бре!!
Нито антифриза,нито скорости,нито...нищо! Знам че не ти е до смях,ама нещата отиват на към зазимяване! Ако нямаш удължител,ще ти дам,пускай му една духалка и източи охладителната система.Другото май ще е напролет!!
То нищо здраво няма в тоя баварец бре!!
. Ама не си прав, мен си ми е смешно също. А бавареца е супер, аз май съм душманин /абе скоростите сами се прецакаха, но май от смяната на маслото, новото май е по-агресивно, откача разни наслагвания из кутията и ето ти запушване/. Все пак ако намеря дупката дето тече масло и я запуша ще го изкарам като тапа и ще го правя. Даже и газ съм му замислил /още се колебая, ноо май както се очертава да е непродаваем, ще трябва да смъкна разхода поне в пари за гориво/. А удължител как ще ми дадеш не знам, но ако ходя до София ще пиша... То първо да видя утре антифриза дали е замръзнал толкоз или не чак толкоз и ще изтече. Лошото е, че ми е много любим тоя Х. По-яко кола не съм карал, такъв кеф, комфорт... абе сичко. И си пердаши по черно без много да се замисля, даже на едно от гадните места в полето, дето миннава една вада, диското се мъчи повече от него, а той е с мишелин АТ гуми, диското с 32ки MT/R... За детевоз ми е...
. Да ти кажа тук калта ми е по-гадна от сняг, само да не е кишав.А маслото се показва на щеката леко, пък е бил запален... без да изтече. Странно е положението. Още не ми е ясно след изваждането, какво ще направя и съответно не се и вади. Инак ми се чини да излезе и на самоход, нали си има и вериги... Не е проблем и да я дръпна с диското без да я паля, после с пътна. Така или иде момента. Даже днес бях на косъм, но още има сняг. Обаче има утре и още един ден най-много, после пак ще вали...
Коментар