Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко тежат нашите коли ???
Свий
X
-
Първоначално публикуван от vasko jonchev Преглед на мнениеСпоред мене най точния кантар е в Технотест но незнам дали пускат само за мерене.
Галопер 2.5ТДИ - 2000кг /не помня в резрвоара колко имаше/
Санта Фе 1 2.0СРДИ - 1670кг /пълен резрвоар/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТоя твой ''Титаник''как плува-не знам...Ще гледам да се претегля пак, ама си излиза към 2100. Камионче ...
А! Тедо пуснал потвърждение
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеГалопер 2.5ТДИ - 2000кг /не помня в резрвоара колко имаше/Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vroom Преглед на мнениеПаркетник......no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеИмаш в предвид че е за превоз на паркет ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеМерих днес Голф 3 автомат и кантара показа 1040. Вече съм сигурен че показва поне 100 кила по малко.Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеи Фронтерата на брат ми.
Последно редактирано от vilik; 14-02-07, 21:19.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеМай дръпвам в класацията с 2700 кг. празен.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеАааа,май не си толкова...Като знам,че калници,капаци и врати(?!?)при теб са от полипропилен...Ела да премеримVW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМного полезно, аз до днес живях с убеждението, че фронтерата ми е към 2 тона
много ядежжж
Диското е 2.600 кг приблизително (по книга)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар