Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко тежат нашите коли ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колко тежат нашите коли ???

Nissan Patrol y60, дълга база 2450кг. ) с почети пълен резервоар, мене и жената.

демек 2200кг. с празен багажник,празен резервоар и без хора.

Коментар

Мерцедес МЛ 270цди 2190 кг,1/4 резервоар.

Коментар

Моето паджеро е 2160 мерих го в текеисето на село.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Моита Kia sorento тежи 1760кг по талон

Коментар

Митсувиши Л 200 с хардтоп и половин резервоар 2120 кг без пасажери и мен
            888982949

Коментар

Отдавна не съм писал в темата и ето едно ново измерване от мен, което трябваше да го направя много по-рано но...
              Гранд Чероки ZJ V8 с лифт кит, гуми 31", 35 л. газ, около 15 л. бензин, инструменти и оборудване = 1960 кг.
              LZ1RED

Коментар

Ако инструментите и оборудването тежат 100кг, може.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Ако инструментите и оборудването тежат 100кг, може.
                  Със сигурност не... максимум да са 30 - 40 кг.
                  И няма как да разбера кантара до колко е верен.... беше на входа на един склад за метали.
                  LZ1RED

Коментар

Koлко чудесно би било ако направим такава таблица и за теглото...
                    http://spreadsheets.google.com/pub?k...B0WMgw-1hKB4WQ
                    или ново поле в тази ...
                    На Витара не видях тегло.

Коментар

Исузу трупер 3.0 дти дълга база с автоматични скорости. Тегло 2Т070. Допустима максимална маса в състав от ПС, 6Т230 (данни от чуждия рег. талон)

Коментар

Последни данни за моя автобус. Според кантара на "Металснаб" с днешна дата - 2,240 кг.

Това, с пълно бойно снаряжение (вкл. 2 резервни гуми - тежки "Каймани"), но само с 20-30 л. гориво и без екипаж. Като се приготвим за старт - отиваме на без малко 2.5 тона

Сега май трябва да намеря къде да замеря разпределението на теглото между преден и заден мост и да умувам откъде какво да махам.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Сега май трябва да намеря къде да замеря разпределението на теглото между преден и заден мост и да умувам откъде какво да махам.
                          Слагаш една мисленна линия в средата на "Патрола"(напречно на колата примерно зад предните седалки) и качваш предните гуми на кантара, доката линията съвпадне с началото на кантара, мериш, после обръщаша, и от същата страна качваш задните гуми пак до линията и пак мериш....и ще получиш горе долу процентното разпределение
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Слагаш една мисленна линия в средата на "Патрола"(напречно на колата примерно зад предните седалки) и качваш предните гуми на кантара, доката линията съвпадне с началото на кантара, мериш, после обръщаша, и от същата страна качваш задните гуми пак до линията и пак мериш....и ще получиш горе долу процентното разпределение

Кой кантар? Че онзи, на който го теглих, е направен за голеееми камиони и не съм убеден, че тази операция ще се получи.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Кой кантар? Че онзи, на който го теглих, е направен за голеееми камиони и не съм убеден, че тази операция ще се получи.
                              Всеки кантар би ти варшил работа,аз съм мерил 5-осен камион и на малък и на голям кантар,ос по ос както колегата описва за мислената линия.Мери целия джип=?,после всяка ос по отделно и виж колко ще се получи,за твое успокоение.Успех

Коментар

По документи моето джимни(кабрио) е 970 килограма.незнам дали е вярно,но когато имам време ще го претегля и ще ви пиша.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X