Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миризма на цигари в колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Миризма на цигари в колата

Пробвай да намериш отнякъде озонатор - ще седи една вечер включен и ще реши проблема.

Аз си купих ето това (включва се в запалката) и върши доста добра работа.
    http://www.dinodirect.com/NEW-Car-Au...ter-Black.html

Предполагам при теб ще се наложи да го държиш 1-2 вечери да работи нонстоп за да има ефект. Миризмата която остава е като след дъжд, но не е дразнеща и не стои дълго. След това колата не мирише на ...нищо тъй като това обира всякакви миризми - хубави и не толкоз.
    Успех в борбата със смрадтта.

Коментар

Мерси за идеята с кафето - ще я пробвам, защото това ми е от любимите миризми...[/QUOTE]

Здравей
      В Добричките автокъщи почти навсякъде ползват номера с кафето.Поне докато продадат колата от там нататък спасявай се сам.Пробвай.
      ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Малко не по темата, но... навремето ползвах ароматизатор с миризма на кафе. На практика единствения, който наистина ми е харесвал. От доста време се оглеждам, ама не мога да намеря такъв отново. Чак като видях един от горните постове, се сетих, че мога и сам да си направя такъв "кафе-ароматизатор". Непременно ще го пробвам. Кафето добре неутрализира другите аромати и е приятно на аромат (въпреки, че кафе не пия - горчи).

Коментар

Първоначално публикуван от idiotchooo Преглед на мнение
          Здравей колега, трябва ти неутрализатор на миризми..аз моите ги купувам от един магазин, в който продават и препарати за Керхер (във Варна съм), има поразяващ ефект....всеки друг опит за замажеш миризмата с друга миризма ще е краткотраен, пробвай, изпитано е. Успех
          Къде се намира този магазин във Варна?

Коментар

Пробвай следното : постави във колата едно легенче и сипи в него 2-3 литра бензин . На затворени прозорци да стои така минимум 24 часа .Гаранция че ще има резултат. Това го изпитах на гърба си , купувайки от Германия кола от един свинар , няма такава смрад - пране + два пъти този метод и всичко изчезна !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              Кажете има ли някакъв специфичен лек за тая отвратителна миризма на цигари, която се носи от салона на автомобила?
              Става въпрос за почти нов автомобил, конфискуван за неплащане на лизинг - 2г, 31800км... Салонът е изпран и дори не е още изсъхнал на 100%, но миризмата на цигари е много силна и тежка... Като на пълен пепелник, залят с вода и преседял една нощ...

Утре го взимам и не знам как да махна вонята... Какви са тия хора да пушат в кола?
              Тедо реших и аз да се включа в темата щото съм пушач и всеки ден шофъор. От миризмата на цигарите в новите коли - няма спасение. И скъпи цигари да се пушат, въпрос на време да замерише на каракачански тютюн. Ето в тази жипка от аватара само се пуши без да мерише ( дълго време). Правилото е ако затвориш котка вътре в нея да има от къде да избяга... тогава може да се пуши спокойно.
              Последно редактирано от Жоро Байкушев; 08-05-10, 15:05.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X