Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миризма на цигари в колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Миризма на цигари в колата

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
    Няма отмерисване, поне на мен ми мерише дори след многократно пране, ама аз съм си чуствителен по темата
    Иначе неколкократно пране на тавана е едно от решенията, с подходящите препарати като се напръска тавана и след няколко секунди започват да се образуват катранено-черни капки.
    А ако тавана е тъкан или нетъкан текстил??? То при новите коли и това лошо - имат добър интериор, но с много изолации и текстилни елементи, които с охота поемат де що има аромати.

Седалките миришат и защото са мокри още. И не само на цигари, а и на всичко друго. Като изсъхнат ще се пооправи.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Внимавайте с пране на тавани.Общо взето, тенденцията е да се намокрят яко,после се изсмукват някак си, а не след дълго, таване се разлепва...
      Иди в магазин за домашни препарати и питай за спрей/пяна за мокети.Напръсква се зловонното място,колата се затваря за нощ или две и никакви грижи.Пяната попада на място,остава,попива,почиства и обезмирисява.Имам такъв в гаража,утре ще ти кажа име.
      Сетих се, може и да ти го дам направо
      Пътят е целта.

Коментар

Дай адрес, на лично. Ще ти изпратя нещо.
        LZ1AIV

Коментар

Кафе на зърна в платнена торбичка... Поема всякакви гадни миризми. Може да се използва и за отмирисване на хладилник.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

А не си ли се замислял че миризмата може да е от изпрано и недоизсъхнало(мухлясало).Кечето или ватата която е под мокета ако се изпере и не изсъхне е най-миризливото нещо след ...онова.На мен ми се случи преди 10 ина години да съблека кечето и да истана само по мокета защото ...е защото съм тъп и не изсуших колата.Съвет-сутрин имате ли запотени отвътре стъкла проветрявайте,изсушавайте защото се впива миризмата и мирише на такси под наем двойна езда.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

И аз бих огледал за скрити "изненади" иначе пране му е майката.Ако не помага от първия път трябва да се мине пак.Със времето ще се отвони де.

Коментар

Вюрт предлагат спрей,който неутрализира миризмите.Не е ароматизатор!Върши работа,освен ако колата не е използвана за кучкарник-там оправия няма

Коментар

Обещаните снимки на препарата, от който съм доволен
                  Прикачени файлове
                  Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнение
                    А не си ли се замислял че миризмата може да е от изпрано и недоизсъхнало(мухлясало).Кечето или ватата която е под мокета ако се изпере и не изсъхне е най-миризливото нещо след ...онова.На мен ми се случи преди 10 ина години да съблека кечето и да истана само по мокета защото ...е защото съм тъп и не изсуших колата.Съвет-сутрин имате ли запотени отвътре стъкла проветрявайте,изсушавайте защото се впива миризмата и мирише на такси под наем двойна езда.
                    няма мухлясало - колата е нова, няма течове, прана е за пръв път в "предпродажбената подготовка" на Индустр. Ком. и е стояла 2 дена с отворени врати...

Явно салонът е поел доста пушек, защото след 1-2 часа стоене в колата и дрехите ми се намирисват...

Мерси за идеята с кафето - ще я пробвам, защото това ми е от любимите миризми...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ето това може да помогне http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0+%F2%E5%EC%E0

Другия начин да не усещаш миризмата на цигари е ..да започнеш да пушиш тежки пури доказано работи.

Имам познат дето си е наблъскал автомобила с кви ли не ароматизатори и като излезе от нея мирИши на околовръстна труженичка. Другото е че като пуши човек в такава кола му се разваля вкуса от цигарата.Така че и с тия препарати трябва да се внимава.
                      Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 15-04-10, 10:02.

Коментар

Обезмаслител "Меглио" (или какъвто намерите) за таблото и всички части по интериора + мокета(пране с него).Вчера я правих процедурата и премахва миризми всякакви.Директно пръснах и във въздуховодите и с четка с мек косъм станаха като нови.За таблото само трябва да се внимава малко повече че на някои автомобили след третиране таблото става на петна(после се намазва с течен парафин или някакъв друг препарат и се оправя, но първоначално е стряскащо),затова да се пробва на скрито местенце предварително,че може да има и такива пластмаси дето реагират с него.Само за таван не съм намерил лек още
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Дали е от цигари?Щото има някои етноси дето колите им неможеш ги отмириса даже да ги топнеш в океана.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan ivanov Преглед на мнение
                            Дали е от цигари?Щото има някои етноси дето колите им неможеш ги отмириса даже да ги топнеш в океана.
                            това пък какво ще рече???
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мургави бизнесмени,бре.Но пък те много не си падат по корейски и японски машини.

Коментар

Здравей колега, трябва ти неутрализатор на миризми..аз моите ги купувам от един магазин, в който продават и препарати за Керхер (във Варна съм), има поразяващ ефект....всеки друг опит за замажеш миризмата с друга миризма ще е краткотраен, пробвай, изпитано е. Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X