Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се купува кола на старо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се купува кола на старо

Мнение на Skorpion_BG
    Айде стига де - няма такова нещо като превод! Говореше се 2007 но отпадна! Никакъв превод - оригинала на договора и на талона е достатъчен!Поне в КАТ Монтана е така, както писах за последната година съм вкарал две коли, а за последните 3 пет-шест! И никога не са ми искали превод!
    Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
    Да бе там около Враца може, там всичко става ей така със затворени очи. Превода на договора или фактурата от чужд език на БГ е задължителен, и говоря за края на 2009г.
    Незнам дали е било чиновнически каприз,но и на мен ми искаха превод от лицензиран преводач в края на 2008
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

oтива се в кат с голиам и малак бриф го от предниа ден еко таксата е 184 лв.документи са 10 лв. номерата са около 60 лв.и ти дават веднага малак и голиам талон контролен преглед

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Незнам дали е било чиновнически каприз,но и на мен ми искаха превод от лицензиран преводач в края на 2008
        Не знам в КАТ Ловеч вече три автомобила съм регистрирал от 2008 до 2009г. за всичките са ми искали превод на договора и фактурата иначе ме връщат ако го нямам.

Коментар

...........
          Последно редактирано от Skorpion_BG; 29-01-10, 23:20.
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Преди няколко месеца се искаше превод на договора.Това се отнасяше на всички подразделения на КАТ.Сега това отпадна и не се изисква никъде............

Коментар

Първоначално публикуван от matros Преглед на мнение
              Преди няколко месеца се искаше превод на договора.Това се отнасяше на всички подразделения на КАТ.Сега това отпадна и не се изисква никъде............
              Прегледах сайта на МВР-наистина е написано, че се иска превод на договора, но на мен никога не са ми го искали! Така, че трябва да черпя!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X