Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опитвал ли е някой да оправи ударен кардан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опитвал ли е някой да оправи ударен кардан

в продължение на месец търся преден кардан за фероза, без успех и вече се замислям дали на пролет да не сменя тръбата. Някой правил ли е подобно упражнение.
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Ако не се лъжа в Омуртаг имат цех с необходимото оборудване за прецизен баланс. Ако не съм прав някой да ме поправи.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

гр.Кубрат-"Динамика"

Коментар

Ахам, усетих аз че нещо съм объркал, ама не бях сигурен.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Това нали сме го обсъждали - кардаНи би трябвало да се правят в гр. КардаН , а сериозно - аз на Дискавърито му сложих кардан от УАЗ - малко по-дълъг е , реже се и се заварява на струга и не се балансира ако всичко се направи внимателно.

Коментар

при мен незнам още от какъв автомобил мога да заимствам, а като го рязахте през средата или от към каретата

Коментар

Ако не се справиш прати кардана и точен размер между диференциала и раздатката и ще ти го направя.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

благодаря за отзивчивостта, ако срещна някакви затруднения ще се възползвам от предложението

Коментар

Стават ли каретата от Самурай.

Коментар

престава си нямам, при мен има разлика в преден и заден кардан, на задния каретата са по-големи и се виждат зегери за разглобяване, а на предния са по-малки и няма такива

Коментар

Провери дали стават че имам едни Самурайски кардани.

Коментар

предния кардан на сузукито е прът, а при мен тръба. Имам съсед с 4 самурая, вече проверих.

Коментар

правил съм го, иди при братя флекс, те знаят каде да го занесат

моя стана много добре, вранглера още си е снего
                          drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X