Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз съм вече в отбора...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от lubashki777
    след това продавача сменил не сменил мисля задължително да сменя маслото на задния диф,че той е с блокаж и...знам ли даже да са го сменяли какво са му сипали.И след това ......абе май ще сменям всичко наред.
    Честито и от мен и МНОООГО внимавай какво масло ще ти сложат в задният диф. защото има разлика между масло за диф. с LSD и без.
    твойто най-вероятно е с LSD. Най добре утиди в мотоексперт при Митко-Фулдата, той знае най-добре какво да ти сипе ;-)
    LZ1RED

Коментар

Куадра къде изчезна приятелю.Според теб колко високи гуми ще поеме като го гледаш така на снимката?В момента е 30".Имай предвид,че малко са го надигали с тампони под пружините.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Redair,всичко е много добре,но да се вдигна от Ст.Загора до София ,за да сменя маслото в задния диф май няма да стане.Ако някой може да ми каже със сигурност какво трябва да бъде маслото ще бъда благодарен
        NISSAN FOREVER

Коментар

Абе нали се сещаш че от японци не вдявам много, ама тук има хора които карат такива и са в час. Яро също има наблюдения, нищо че неговия беше по-старичък. Така че нека специалистите да се изкажат. Янко къде си бре да кажеш на твоя какви са?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
            Абе нали се сещаш че от японци не вдявам много, ама тук има хора които карат такива и са в час. Яро също има наблюдения, нищо че неговия беше по-старичък. Така че нека специалистите да се изкажат. Янко къде си бре да кажеш на твоя какви са?
            Ако колата е на 15" - 31-ци влизат спокойно (31/10.5/15 или 265/75/15). Така по снимките ми изглежда на 15-ски.

Ако е на 16" - 32" (265/75/16). Трябва да е бая уморено окачването за да опира. Важно е джантите да са с нулево или минусово ЕТ.

Янко караше (последно) с 33"-ки (255/85/16), ама той е с 3" инча лифт..

Коментар

То Янковия е с ТЖМ ,аз говоря за стандартното окачване,което в случая е малко вдигнато с тампони под пружините
              NISSAN FOREVER

Коментар

Джантите са 15" и към момента са 30"
                NISSAN FOREVER

Коментар

Джантите са 15" и към момента са 30"
                  Имаш предвид, че гумите са 30". Кой размер са?

Коментар

Redair,всичко е много добре,но да се вдигна от Ст.Загора до София ,за да сменя маслото в задния диф май няма да стане.Ако някой може да ми каже със сигурност какво трябва да бъде маслото ще бъда благодарен
                    съжелявам не разбрах, че си в ст. загора
                    питай митко-фулдата на лс.
                    LZ1RED

Коментар

Яро гумите са 30/9.50R15 M+S
                      NISSAN FOREVER

Коментар

Честито, градски Много безаварийни километри
                        A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Мерси градски.Ако искаш можем да се запознаем,да се видим,пък можем и някоя разходчица да си спретнем.Ако решиш нещо пиши ми ЛС.Чао.
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Честито и от мен, чудесен избор на много добри пари. Желая ти броя на излизанията с него да е равен на броя на прибиранията. Относно колата - прекрасен джип както за така и за извън пътя - преоразменен и много добре балансиран. Но като всчка кола и тази е с недостатъци, при тебе случая е с мотора - лесно прегрява и пука глава. Това е нещото което от личен опит трябва да ти кажа. Ако мотора ти не е отварян - пази го много. Читави глави за 2.8 на пазара 2ра употреба НЯМА! Всички са с проблеми. Тъй че преди да почнеш по-сериозна експлоатация го ревизирай основно.
                            Относно блокажа не зная какъв ти е ако е твърд - 100% маслото е обикновенно, ако е ЛСД или ограничено преплъзващ се обърни към колеги, каращи с такъв аз не съм от тях.
                            Още веднъж честито.
                            VITARA, SAMURAI
                            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                            RENAULT ESPACE QUADRA
                            ...и едно сивикче за града...

Коментар

Значи колата е с 100% блокаж на задния мост.Включва се ръчно с копче на таблото и посредством вакуум блокира задния диф на 100%.И аз днес разбрах,че маслото за там е обикновено/май че този вариант диф е по-добър...поне така си мисля/.Благодаря на всички за пожеланията,и дано наистина километрите да са много и безаварййни.Благодаря.
                              NISSAN FOREVER

Коментар

Честито, радвам се за теб,щом си се качил на джип повярвай ми - няма да слезеш от него , а за лек автомобил просто забрави завинаги Пък май ми се струва,че в Стара Загора ще стане интересно..?Когато си готов само пиши къде и кога км.не са от значение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X