Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Возила в Либия :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Возила в Либия

Първоначално публикуван от cuu Преглед на мнение
    В Либия не караха ли и някакви индийски джипки "Махиндра", в смисъл не само "Тойота"? Че съм гледала по новините репортажи, пък и в нета има доста снимки и все издръжливи, колкото и да са очукани
    Махиндра е в Индия, мисля беше разработка на Мерцедес Г за вътрешна употреба
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
      За движението в Триполи.. страшна работа..Широки пътища, 4 ленти, ама карат в 6 колони За центр улици не ми се говори, добре че има таксита
      иначе малко други снимки тук:
      http://www.snimka.bg/?profile,albums
      На който му е интересно
      Иска регистрация.

Коментар

а, може би трябва направо линковете към албумите
        http://vukvarna.snimka.bg/automobile...50461.16249076
        дано така стане..
        ето и този , пиши дали е ок
        http://vukvarna.snimka.bg/automobile...49927.16226666
        Николай
        VITARA 1.6, 93 къса кабр
        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Така вече става, мерси!

Коментар

Гледах снимките, които събудиха стари спомени от преди 25 години. Не видях големи промени. Някои интересни подробности:
            Разрешената скорост в градовете беше 50 км/ч., но никой не я спазваше. По-големите нови улици бяха с отделни ленти за движение, но във всяка се караше и двете посоки. Въздушните филтри бяха маслени - да задържат финия прах от гиблите. Един оасиз беше пълен с нови рено 21 на по 2-3000 км, защото били с обикновени филтри и моторите сдали. Никой не ремонтираше колите си, караха ги докато спрат. Най-интересни бяха Пежо 404, често пъти само с една здрава пружина на ресор, а парчетата от другите стърчаха като от счупена кошница. Децата бяха най-добрите шофьори, защото бяха най-добре със зрението. Най-добра кола - тази, която се движи, най-луксозна - която е със зелена тапицерия. Основното правило - пази се, да не те ударят.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Даа, Пежо 404 беше легендарен автомобил, купето се разкапва след години, а двигателя държи. Един познат там беше сложил двигател от 404 на Волга стара и стана изключително здрава комбинация. Там съм се учил да карам джип - Лендровер 2 серия, Toyota, a Datsun беше много популярен също. Не само двигателя се скапваше на останалите марки, а и трансмисията - финия пясък като вода влизаше през всички семеринги.
              То там всички си бяха кьорави - едното око бяло от инфекциите, които разнасят мухите...
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Така вече става, мерси!
                Няма защо, радвам се че стана
                Има снимки на колеги от други държави на разходка дошли
                Да кача ли малко тук, или в друга тема ?
                Николай
                VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
                  Няма защо, радвам се че стана
                  Има снимки на колеги от други държави на разходка дошли
                  Да кача ли малко тук, или в друга тема ?
                  Ами щом не става дума конкретно за Либия, пусни ги в друга тема...

Коментар

То Датсун коя година фалираха,ама колите им още си вършат работата,В Гърция също ги има в изобилие.
                    Прикачени файлове

Коментар

Datsun не фалираха - купи ги Нисан и постепенно смени марката.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                        Datsun не фалираха - купи ги Нисан и постепенно смени марката.
                        Знаех,че някой,ще се хване за това,ама не ми се пишеше.Тук не е интересното кой ги купи,а това,че все още масово се движат въпреки,че не приличат на нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Ами щом не става дума конкретно за Либия, пусни ги в друга тема...
                          За тук е... идват хората на разходки Тези са от Австрия, имаше и други жипки ама нямаше време..
                          Ако прецените за тук може да се добави нещо към заглавието на темата ? Или нова,. ?
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от vuk varna; 05-01-10, 19:58.
                          Николай
                          VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                            Знаех,че някой,ще се хване за това,ама не ми се пишеше.Тук не е интересното кой ги купи,а това,че все още масово се движат въпреки,че не приличат на нищо.
                            Само силуета личи
                            Прикачени файлове
                            Николай
                            VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

На това място от където са снимките в албумите, това някакво специално място ли е, че има толкова много преминаващи експедиции? И даже спират точно там? Защото не съм бил никога в Либия и ми е много любопитно. А и не съм очаквал, че толкова много европейци правят походи през тази държава. В съзнанието ми е заседнало впечатлението, че е опасно да се ходи там. Явно не е?

Коментар

И аз мислех така, тук съм от края на август, но за мен града/ малък е-5000 жители / в който съм е супер спокойно място
                                Сега за мястото - това градче е на главния / то друг няма/ път от триполи / изобщо от север / посока Гадамес - 100 км до там. А там има хотели, Стар град, и летище, и едни интересни пясъчни дюни...
                                Та там отиват туристите - с автобуси, коли, кемпери и джипове.
                                Доколкото разбрах, с джиповете си имат и разни маршрути наоколо.
                                А тук спират за гориво почивка и т.н.
                                През октомври като позахладнее жегата и пристигат
                                Преди седмица май видях италианци с мотори и джипки, иначе европейци разни..
                                тези снимки са малко извън града
                                Прикачени файлове
                                Николай
                                VITARA 1.6, 93 къса кабр

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X