Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам страннен проблем с парното на колата-нужда от предположение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам страннен проблем с парното на колата-нужда от предположение

Проблема се реши от самосебе си,оказа се,че е имало въздух в системата,след като долях 50мл. в радиатора и останалото до литър в казанчето,което беше почти празно си е трябвало известно време да се самообезвъдуши системата.Сега всичко е наред,долях още половин литър в казанчето,другото го беше дръпнало.Може да затваряте темата,благодаря на колегите за съветите.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение
      ...и налях една добавка в радиатора за запушване на течове...
      Ако пък лятото се чудиш защо загрява - място за чудене не остана. Тия добавки са да закрепиш положението като си на майната си, че да можеш да се прибереш. Това си е зорлем затлачване на охладителната система.

Когато тече от маркуч, се сменя скобата, маркуча, или и двете. Това че притягането на скобите не е помогнало говори за качеството на скобите и/или маркучите. Правилното е да смениш тях, вместо зорлем да задръстваш охладителната си система.

Купувал съм маркучи от газаджии. Тук-там има и качествени, но има и диви боклуци, правени от гума, която на втория месец се е разплескала, напукала, втвърдила - всякакви възможни комбинации от трите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ако пък лятото се чудиш защо загрява - място за чудене не остана. Тия добавки са да закрепиш положението като си на майната си, че да можеш да се прибереш. Това си е зорлем затлачване на охладителната система.

Когато тече от маркуч, се сменя скобата, маркуча, или и двете. Това че притягането на скобите не е помогнало говори за качеството на скобите и/или маркучите. Правилното е да смениш тях, вместо зорлем да задръстваш охладителната си система.

Купувал съм маркучи от газаджии. Тук-там има и качествени, но има и диви боклуци, правени от гума, която на втория месец се е разплескала, напукала, втвърдила - всякакви възможни комбинации от трите.
        В сервиза, където сменях някои части ми казаха да слагам от добавката, няма да има никакъв проблем с нея. И настояха да е точно тази, а не прахообразните, които правели мизерии в системата. А, че повечето газаджии са мърлячи е истина, но при мен хората пипаха внимателно, когато ми поставяха ГИ. Може наистина скобата да е дефектна или гумените маркучи. Но вече не тече, а до лятото има време. За момента нямам оплаквания, дано и да нямам за напред.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение
          но при мен хората пипаха внимателно, когато ми поставяха ГИ.
          Когато и на мен нещо не ми е ясно пипам внимателно,че да не объркам нещо

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
            Когато и на мен нещо не ми е ясно пипам внимателно,че да не объркам нещо
            По-добре внимателно, от колкото с чука и после да ходя така цяла седмица --->
            И други хора са гледали колата, всички са съгласни, че монтажът е на ниво. Ако стане нещо, няма да пропусна да се похваля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X