Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко струва подготовката на 4х4 за състезания?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко струва подготовката на 4х4 за състезания?

Аз до момента разбрах:
    - някой неща струват от 300 до 3000
    - други от 1000 до 10 000

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
      Аз до момента разбрах:
      Аз па разбрах, че нищо не разбрах
      Изобщо поредният чесалник на езици (пръсти).
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ограничение на разходите отгоре няма. Хората ходят с по два сервизни камиона с пълно оборудване ( вкл. и струг).

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
        Аз до момента разбрах:
        Идеята, е че всичко струва пари. И както е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече....
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-10-09, 22:50. Причина: Сливане на последователни публикации
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Едно време,беше друго......имаше един пилот,които финишираше без аварии,с доста добри времена(несмея да кажа НАИ ДОБРИ),ако шчупише мигач-умираше от яд.....Не за мигача,или парите за него,ами чее СБЪРКАЛ.Не мисля че познаваше думата Щета,камоли ТОТАЛНА ЩЕТА,а сега маи няма състезание без ТОТАЛНА ЩЕТА-демек а-л.Дали нее от значение и тои,(кои кара жипката)и от него да зависи основно МАСРАФА.?
          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
            ... сега маи няма състезание без ТОТАЛНА ЩЕТА-демек а-л. ...

Конкретни примери за тоталните щети на всяко едно състезание през изминалия сезон? Или си говорим на едро и наизуст?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
              Едно време,беше друго......имаше един пилот,които финишираше без аварии,с доста добри времена(несмея да кажа НАИ ДОБРИ),ако шчупише мигач-умираше от яд.....Не за мигача,или парите за него,ами чее СБЪРКАЛ.Не мисля че познаваше думата Щета,камоли ТОТАЛНА ЩЕТА,а сега маи няма състезание без ТОТАЛНА ЩЕТА-демек а-л.Дали нее от значение и тои,(кои кара жипката)и от него да зависи основно МАСРАФА.?
              Много е прав колегат, повечето от нещата зависят от задкормилното устройство! Като започнем от мерака и стигнем да истинските му възможности
              SUBARU TRIBECA '08

Коментар

Естествено, че темата се получава блудкава.

Без да се сърди netsurfer за това.

Хората с какъв и да е опит от съзтезания очакват да чуят поне смислени въпроси. А не просто да потвърдят търсените отговори на питащия.

Питащия - след като чуе неприятното (в случая във финансово изражение, защото да, гроздето е много кисело) влиза в ролята на заека от вица - имате ли торта с моркови? мда, мерси....

Погрешно е да се очаква, че някое старо куче ще разкаже в два тома тука как си е подготвил колата...

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                ...Ако може колегите да споделят колко излиза,
                аз си правя сметка до някъде :
                1. кола - 5-10к лева, като гледах състезанието RR класик, Витара, GR60, няколко паджерота, TLC7X ...
                Всичките се намират на цени около 5000 лева, състоянието на колата не е от голямо значение...
                Погледнете сериозно на нещата, освен Витара, нямате никакъв шанс на купите останалите изброени за 5000лв. Освен ако не са с дясна дирекция, естествено.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  ...
                  Погледнете сериозно на нещата, освен Витара, нямате никакъв шанс на купите останалите изброени за 5000лв. Освен ако не са с дясна дирекция, естествено.
                  Явно отдавна не сте гледали цените, наскоро във форума имаше паджеро с 3.0 и суперселект за около 5 и малко К лева, а десния волан, за кола за състезание не мисля, че е проблем. А и RR класик бензинови са под 5к лева ...
                  http://www.mobilen.bg/21255430784939774 / http://www.mobilen.bg/21244112732102816 / http://www.mobilen.bg/21255513169298404 / http://www.mobilen.bg/21253455242916821

А като става въпрос за витара - едно доста добро начало с вложени доооста пари - http://www.mobilen.bg/21254580434248254 / http://www.mobilen.bg/21244104133505235
                  А и не ме познавате, за да може да кажете кое е кисело и кое не е ... изтриите я накрая тази тема и стига сте ме нападали. Който не му е интересно да не пише и чете ...
                  Благодаря за Явор и още 1-2 колеги които споделиха реални неща, а не чешеха пръсти и пълнеха темата със спам.
                  Така и не разбрах състезателите колко състезания карат с едно окачване и какво е то ...
                  Последно редактирано от netsurfer; 21-10-09, 10:16.

Коментар

... Така и не разбрах състезателите колко състезания карат с едно окачване и какво е то ...
                    Чукча не читатель ...

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    ... 13 Окачването тук всеки си решава как да си го прави. Има готови китове за по 2000-3000лв има и амортисьори които струват толкова само единия ...

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Зависи от карането, при мен не издържа и един ден. Някой карат цял сезон. Всичко е много относително и нахвърляно на едро.
                    В същност, какво точно очакваш като информация? Да се изредят всички участници в шампионата да ти опишат какво точно са направили по окачването на машините си и да ти дадат финансов отчет колко им е струвала подготовката и текущата поддръжка?!?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Чукча не читатель ...

В същност, какво точно очакваш като информация? Да се изредят всички участници в шампионата да ти опишат какво точно са направили по окачването на машините си и да ти дадат финансов отчет колко им е струвала подготовката и текущата поддръжка?!?
                      А ти все едно четеш, това много добре съм ГО прочел ... но явно този шампионат е TOP SECRET ... айде изтриите я тая тема на края, че ми писна вече ...

Коментар

... това много добре съм ГО прочел ... но явно този шампионат е TOP SECRET ...
                        Е, след като си го прочел, защо продължаваш да задаваш въпрос, на който си получил достатъчно ясен отговор и по-добър няма как да получиш?

А в шампионата няма особени секрети. Просто са кът мераклиите да участват във форумни варианти на "Искрено и лично" само за да задоволяват нечие любопитство.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

...
                          стига сте ме нападали ...
                          Не се ядосвай. Направи си една разходкаджийска и после с още малко ще я пуснеш на състезание. Е, няма веднага да искаш да ставаш шампион де!

Коментар

А ти все едно четеш, това много добре съм ГО прочел ... но явно този шампионат е TOP SECRET ... айде изтриите я тая тема на края, че ми писна вече ...
                            Скачай в готовата витара и стига си мислил пък после кажи кога ще се пускаш със нас.УСПЕХ

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                              Скачай в готовата витара и стига си мислил пък после кажи кога ще се пускаш със нас.УСПЕХ
                              Докато не опиташ на свой гръб няма да разбереш. И затова е офроуд, защото всичко не може да се предвиди, не може да се пресметне предварително и всичко е компромис, винаги има по- скъпо и винаги по-лошо.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Без да нападам, на мен темата ми звучи като "Колко пари харчи една жена?"
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X