Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко струва подготовката на 4х4 за състезания?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колкот струва подготовката на 4х4 за състезания?

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
    Ако някой трябва да пише за конкретно окачване, може би трябва да дефинираш и конкретна машина.
    Издържливостта малко или много се влияе от теглото на машината.
    Типа състезание също е от значение за много неща - от подготовка на колата до издържливост.

Така зададен въпросът ви е прекалено общ.
    е аз в началото съм написал, че ще издържи различно при каменно трасе спрямо пясък или кал ...
    Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Според мен само си чешем езиците. И стига я повтаряхте тая криза че накрая наистина ще ни хване от много повтаряне.
    Дам, така е, просто ми е интересно, а предполагам и на други хора - колко струва удоволствие ...
    Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
    Всяко окачване издържа според карането Явор ти каза а за разходи по състезания не вярвам зрителите да си товарят колите по платформи или колесари както да си водят асистенцияЗа БАХА БЪЛГАРИЯ на Таньо колата беше добре подготвена но уви за което аз също много съжалявам .
    Дам разхода за покупка на колесар е някоя хилядарка

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
      ... Дам, така е, просто ми е интересно, а предполагам и на други хора - колко струва удоволствие ...
      Този форум взе да се обръща на жълта преса. Дай му на народа да си чеше езиците с пикантерийки и клюки.

Струва толкова, колкото можеш да си позволиш да налееш. Таван няма!

Като не можеш да си позволиш повече, караш с каквото имаш и можеш и, като се счупиш, си дотам.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Този форум взе да се обръща на жълта преса. Дай му на народа да си чеше езиците с пикантерийки и клюки.

Струва толкова, колкото можеш да си позволиш да налееш. Таван няма!

Като не можеш да си позволиш повече, караш с каквото имаш и можеш и, като се счупиш, си дотам.
        Тва е щото повечето взеха да бъркат жип и градска кола. Ако вземат да излязат да покарат в гората, на място където с москвич не се, минава няма да задават такива въпроси
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
          Това, което си написал, колега, е подготовка на кола за разходки. Още повече, че след всяко състезание има сума ремонти по колата, като започнеш от счупен стоп и помляни калници, до скъсано шаси, планки, какво ли не по окачването и т.н.
          А прегрят двигател от зацапан с кал радиатор, пръснат диф, ск. кутия, картер се ежедневие, дори сам си счупваш предното стъкло, защото няма течност стъклоумивателното устройство. Също често има и тотални щети след които не остава много дори за скрап.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
            Не е ли по-добре да потърсиш някоя готова машина,сега е криза и всичко се продава.Имам нещо в предвид
            Да аз купих готова пуканка сега е над 13 ок мерси

Коментар

До: Колко струва подготовката на 4х4 за състезания?

...
              Всичките се намират на цени около 5000 лева...
              За тия пари какво мислиш да вземеш? Че едни имат мотор, пък са с автомати, виско- муфи, тракшъни и т.н. Други пък що-годе стават, ама нямат мотор. Абе трудна работа!

Коментар

Гледам по Дискавъри, едни се удрят сами, докато на гърбовете и кожа не остане.
                Мисля, че при нас положението е по-тежко. Аз няма да казвам сметката.
                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                  Не е ли по-добре да потърсиш някоя готова машина,сега е криза и всичко се продава.Имам нещо в предвид
                  Ама ти да не мислиш, че му трябва кола за състезания?!? Просто иска да си начеше любопитството.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Ама ти да не мислиш, че му трябва кола за състезания?!? Просто иска да си начеше любопитството.
                    И това проблем ли е?? Моля изтриите темата и ще си взема бележка ...

Коментар

И това проблем ли е??
                      Определено е досадно ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Определено е досадно ...
                        Ако Ви е досадно, не четете и не пишете ... Много е елементарно ...
                        Триите темата, имате правата, а и не Ви харесва темата ...

Коментар

Мисля, че Чавдар го е казал точно - досадна тема. Всеки се замисля колко е дал....а никой не е съвсем доволен от резултата.

Коментар

Не мисля, че е досадна. Дава информация, която винаги е полезна. Възпира някои мокри сънища и мечти, а може и напротив. Доста често ставам свидел на приказки, как случайно джипката върви твърде много. Пък още по-интерсно ми е професионалния разрез - механици, консумативи, съпътстващи разходи и т.н.
                            Така, че с удоволствие ще следя мненията на участниците.
                            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Определено е досадно ...
                              Досадна или не, по-добре да я има тази тема. Най-малкото за да може да се оцени какво струва ( поне приблизително) едно участие в по-голямо състезание. Умишлено избягвам думичката " любителско" защото ако иска, човек може да налее много пари и в такова.
                              Явор доста точно изреди основното необходимо, както и цените му.
                              Това е едно добро начало. От там нататък........ вариации много. Само за пример ще дам, това, че има трипове от 300$ до 3000$.
                              Има гуми и гуми. А пък при окачването иииихаа. Там избора е огромен.
                              И отново стигаме до положението, че два еднакви джипа няма. Както и две еднакви подготовки.
                              Вярно е веднъж видях изключение.
                              Та с две думи въпроса, както поставен е доста филосовски.
                              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                                ... Най-малкото за да може да се оцени какво струва ( поне приблизително) едно участие в по-голямо състезание. ...
                                Ами много трудно ще се оцени. Някой ще отиде на ход с разходкаджийското окачване и ще се спасява сам, без асистенции и т.н. благинки, а друг - с нещо такова или много по-добро + всички останали екстри ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X