Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бърз съвет за АКУМУЛАТОР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бърз съвет за АКУМУЛАТОР

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Добре си погледни гаранционните условия. Там обикновено е посочен списък със сервизи, в един от които трябва да отидеш да ти премерят зареждането, в противен случай гаранцията не важи.
    Така е. Без заверка от оторизиран от Бош сервиз - пиеш водата (студената).
    Така или иначе рекламации се приемат в тези сервизи, а не в мястото на закупуване.
    Дано да не трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
      благодаря за съветите. реших проблема с помощта на Робърт Бош и 199.99лв. доверих се на аутодата-та и купих на промоция от МЕТРО оригиналната комплектация на дарака - Бош 55АЧ + всички съвременни технологии бонус. надявам се да са го сметнали правилно. сега пали бодро дори на фарове и гресирах клемите и гримове и пудри не ми гавари... кефя се. колко му тряа на човек?!

за сведение навсякъде по 'акумулаторните ателиета' цените са отровни... в тея параметри няма по-ефтин от Роберт... ми те са обречени.. а акумулаторджиите 'дърпат' с това да ти замерят дали имаш 'теч' или дали ти 'зарежда правилно' алтернатора. и мултицета моментално вдига услугата с 10-15 кинта. ми аз си купих и мултицет за 7лв. и пак съм на далавера от Искра а за Монбат да не говорим.. Да живее свободния пазар!!!!!!!!!!!
      Браво Дано да е дълголетен и дано не е стоял дълго време някъде си щото пак не е хубаво... взел си го вече. Има ли някякъв вариант за отваряне ?
      0884 626 333

Коментар

боша е (по мнение на мой приятел занимаващ се с аксесоари) турски. ..което не го прави по-малко бош. относно това колко е стоял, аз си го измерих още на рафта - 12.75V (има си и дата на производство все пак ) иначе си се отваря като всеки "необслужваем" акумулатор - с отвертка "минус"
        "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Е, то какъв е вероятно си пише. Всъщност не съм обръщал внимание моя къде е произведен.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X