Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бърз съвет за АКУМУЛАТОР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бърз съвет за АКУМУЛАТОР

на Омега Б, 2.0/16, в аутодата-та пише, че оригиналната акумулация става в Бош 55Ah (мислите ли, че е реално?) в момента е с едно ММарели "зелено око" 62Ah, което вече се гърчи в агония... Харесах на външен вид един Bosch S3 56Ah за 120лв. крайна цена да се мятам ли или да спестя 30 лв. и да финтирам с нещо по-ефтинджос (има китаец CERPOWER 62-ка на 90+ лв.) но по-голям ампераж???? примерно..??? моля за бърз съвет тъй като ползвам опеля и трябва да решавам, а сутрин му е студено на марелито вече

да взимам ли боша? или е бошлаф работа... ?
    "..there is no substitute for cubic inches.."

До: Бърз съвет за АКУМУЛАТОР

На мотора преди две години купих китаец-Креповер.никакви грижи,върти добре и държи ток дълго време без мотора да се кара.Бош си е бош,ама дали е истински?
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ей, не търси народът във вече писаното...
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56270

Коментар

Според мен е съвсем нормално да е бил такъв... Продавал съм акумулатори 2 години... бяхме и сервизен магазин... 62 ah са ти напълно достатъчни, колата е бензинова и не й е необходим силен пусков ток.. Вземи си български акумулатор. Приемат си рекламациите, батериите са добри. Аз лично смених 3 коли и си прехвърлям един MONBAT, зареждам го на един тъп токоизправител и си действа добре. Вземи го обслужваем ако е български и ако ти казват, че не е обслужваем те лъжат. Просто не си личи от къде се отваря.. като си му доливаш водичка и го зареждаш през 5-6 месеца няма да имаш проблем.
        0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
          Според мен е съвсем нормално да е бил такъв... Продавал съм акумулатори 2 години... бяхме и сервизен магазин... 62 ah са ти напълно достатъчни, колата е бензинова и не й е необходим силен пусков ток.. Вземи си български акумулатор. Приемат си рекламациите, батериите са добри. Аз лично смених 3 коли и си прехвърлям един MONBAT, зареждам го на един тъп токоизправител и си действа добре. Вземи го обслужваем ако е български и ако ти казват, че не е обслужваем те лъжат. Просто не си личи от къде се отваря.. като си му доливаш водичка и го зареждаш през 5-6 месеца няма да имаш проблем.
          Или си късметлия или си сменяш колите през 2-3 месца. Да не започвам, че за Монбат саги мога да разказвам, всичкото от личен опит и всичките нови и нищо добро
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз също съм доволен от акумолаторите "MONBAT". На Фиат "Панда" изкара пет години и я продадох. Видях колата през зимата и си въртеше като нов. На токоизправител не съм го зареждал, но редовно му доливах дестилирана вода. Аз съм твърдо за българския!
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              Или си късметлия или си сменяш колите през 2-3 месца. Да не започвам, че за Монбат саги мога да разказвам, всичкото от личен опит и всичките нови и нищо добро
              Виж съвсем не писах след това да споря с някой. Работил съм го това - успоредно продавах и Bosch .... имаха 3 пъти повече рекламации... няма значение.. просто дадох съвет.
              0884 626 333

Коментар

аз също имам омега б само че 2.5 тд преди две години си взех ISKRA и преди това съм бил доволен от тях но точно този ме изненада една сутрин пък нямаше и седмица от както го купих и умря едната клетка но отидох и ми го смениха веднага а на пандата съм със същия купих си я с него и досега съм нямал проблеми така че май с всички акумулатори работата е на късмет какво ще улучиш

Коментар

благодаря за съветите, но бг акумулация няма смисъл да си купувам пред вид цената. роберт бош в метро от днес е промоционален и 56АЧ е на 119.99 с ддс! българските са на подобна цена. какъв е смисъла?! мислите ли, че метро няма да уважат гаранцията ако се скапе марковата батерия? а и като почна да продавам кочината друго си е като вдигна капака и мераклията види роберт бош на мястото на искра или монбат.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
                    Виж съвсем не писах след това да споря с някой. Работил съм го това - успоредно продавах и Bosch .... имаха 3 пъти повече рекламации... няма значение.. просто дадох съвет.
                    Сърдитата иконка беше по повод акумулаторите. Така както съм го написал май наистина не е съвсем ясно. На различни коли, мои и служебни (поддържани), Монбат-ски акумулатори са ми късали клетки 4 пъти и то все някъде на майната си. Бам и тока го няма, без предупреждение. Бош не съм ползувал никога ... тук май лъжа, че сега съм с Варта, а то май към настоящия момент е почти същото?
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От няколко години ползвам само Бош Силвър и Ексайд, без забележки съм и от двете марки.Вземи си нещо реномирано и не се занимавай с БГ акумулатори.Баща ми на камиона беше преди с Монбат и изкара 2 години, миналото лято му взехме Искара (уж били по-добре) изкара една година и сега почна да право номера.Дай малко повече пари и шофирай спокойно.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И аз съм с BOSCH от почти година. Само че на дизел - 90 и кусур ампер часа. Никакви грижи. Необслужваем. Син (японски размер).

Има фирмени магазини на BOSCH къде ли не. Виж и там колко е цената. Аз го купих от такъв магазин.

Сложи най-големия, който се побира на мястото без преработка, и който можеш да си позволиш като цена. Допълнителния капацитет може и никога да не ти потрябва, а може и в гаден момент да те спаси от закъсване или прибиране с перипетии.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

благодаря за съветите. реших проблема с помощта на Робърт Бош и 199.99лв. доверих се на аутодата-та и купих на промоция от МЕТРО оригиналната комплектация на дарака - Бош 55АЧ + всички съвременни технологии бонус. надявам се да са го сметнали правилно. сега пали бодро дори на фарове и гресирах клемите и гримове и пудри не ми гавари... кефя се. колко му тряа на човек?!

за сведение навсякъде по 'акумулаторните ателиета' цените са отровни... в тея параметри няма по-ефтин от Роберт... ми те са обречени.. а акумулаторджиите 'дърпат' с това да ти замерят дали имаш 'теч' или дали ти 'зарежда правилно' алтернатора. и мултицета моментално вдига услугата с 10-15 кинта. ми аз си купих и мултицет за 7лв. и пак съм на далавера от Искра а за Монбат да не говорим.. Да живее свободния пазар!!!!!!!!!!!

Коментар

..sorry грешка. цената е 119.99лв

Коментар

Добре си погледни гаранционните условия. Там обикновено е посочен списък със сервизи, в един от които трябва да отидеш да ти премерят зареждането, в противен случай гаранцията не важи.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X