Преди няколко години един тукашен герой се запъти към Филипините. Май беше по любов. Май вървяха и някакви негови облози, как ще натовари един вагон с торби цимент за 4 часа... или нещо такова. Не се е вяствал отдавна (поне не и с тогавашния си ник) та, сигурно вече е забегнал към тропиците и няма интернет, за да пише тук. Щастливец, майна!
Докато не останат единствените коли на света няма да си купя. Много мразя като вземат да ми набиват как нещо било най-доброто на вселената. Намразвам го завинаги, даже без да съм имал такова. Свободни сте да ме храните на воля.
Пробвай с маркетингови въпроси (за размисъл).
Например: Защо хората си купуват едикаквоси:
- защото са балъци
- защото са качествени коли на нормална цена
- защото са издръжливи и предлагат повече екстри за по-малко пари.
- защото всички правят така.
- защото са евтини и достъпни
и т.н. в този порядък.
Не е нужно отговора да се публикува тука, а всеки да си отговори сам за себе си.
Пробвай с маркетингови въпроси (за размисъл).
...
- защото са евтини и достъпни
САМО заради това. Ся има една категория кОпувачи в КМБ, дето се меткат на дърти БеНВета и мРецедеси по едни "статусно-престижни" съображения, но това е пак защото дРътите бангиЙ са евтини и достъпни (за придобиване, после за поддръжка е друго, ама кой ги мисли тея).
На формулата "евтини и достъпни" отговарят един бюлюк марки и модели.
Когато X е евтин и достъпен и Y е евтин и достъпен, но X се продава повече от Y, то значи има и някаква допълнителна причина X да се продава повече.
А защо би ме интересувало защо хората купуват дадено нещо?
Не се занимавам с маркетинг, нито съм психиатър или психолог.
Достатъчно е да знам какво да си купя, с което въпросът е изчерпан.
Въпроса ти е философски. Защо да правиш нещо?
Може да се отнесе до всяка една дейност от живота- ядене, коли, жени, телевизия, музика, почивка и т.н.
В крайна сметка дори сведено индивидуално до тебе, нещата пак опират до някакви емпирични фактори и критерии, които са дошли от някъде и са приоритет за тебе.
Urko коментира
Днес, 11:55
На формулата "евтини и достъпни" отговарят един бюлюк марки и модели.
Когато X е евтин и достъпен и Y е евтин и достъпен, но X се продава повече от Y, то значи има и някаква допълнителна причина X да се продава повече.
Дай пример за такива, де? По едно и също време, на един и същи пазар. Няма!
Навремето (1994 г.) си купѝх ВАЗ 21013 щото "за тях има части, и майсторите им разбират, пък за западните - нема части, ни майстори". Пет години по-късно се уверих от личен опит в това, което ми разправяха, но не вервах, а именно: западните коли не се развалят като и колкото руските , части има, майстори и сервизи за тях се нароиха преди да почнат да се развалят, а разликата в "потребителската им стойност" в сравнение с руските е от земята до небето.
И понеже темата е "Кой какво може в реалността"......
Аз съм си купил каквото съм могъл.
Няма да ви казвам къде ми е чуждото мнение, от уважение към правилата на форума.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Няма нищо за основната беля - алуминиевия блок. В чугуна има графит, както и пори, които задържат маслен филм. Алуминият пък омеква и се криви при температури над 150 градуса. Има 1001 теми и в тоз ФорумЪт за недоразуменията "алусил" и "никасил", както и неуспешното набиване на чугунени гилзи/ризи в цилиндрите. Опитите (като ония със забременяването на мъже в Турция) обаче упорито и неотклонно продължават.
Не е читава тази рецепта! Как така шкембето след нарязване се слага отново в бульона и се вари еди-колко си минути? Отделно се държи нарязаното шкембе! При сервиране се слага черпак шкембе в купичката и се залива с бульона. Аа-а-а-ама-ха!
Коментар