Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво може в реалността

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• #75.1
        Bogoljub Gagic коментира
        23-06-26, 11:19
        С моторче от сенокосачка под капака... бляк-повърн ! Свършѝ тая марка. Тази година наех в Италия един "Avenger" хибрид, ама ме е гнус да му правя "ревю". 🤮 Верни на правилото, че Jeep не е кола, а средство за забавление, го натъпкали със забавни "features" тип звук на барабанче с чинел като пуснеш мигач и всякакви infotainment простотиЙ, закачливи малки картинки на джипчета по кьошета и на неочаквани места (това били "Jeep Easter Eggs"), смешно, но... като си представиш какво бяха Jeep-овете допреди двайсетина години, ти се доревава. 😪

• #75.2
        Urko коментира
        23-06-26, 12:48
        Свиквай, нема да се кахъриш. Вече всички са така къде повече, къде по-малко. Има малки изключения, но са почти недостъпни за европейския пазар.
        Ето поради горното, което, няма земна сила да ме накара да си взема нова кола и ще си карам старата щайга докато един от двама ни грохне.
    Като говоря не приказвам...
    Легендарната надеждност на Toyota е под въпрос

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
      [/LIST][/LIST]Като говоря не приказвам...
      Легендарната надеждност на Toyota е под въпрос
      Аз се чудя, що мащабните ми стратегически инвИстициЙ в Aisin (26 $) и "Тойота" (15 $) с които мислех да изкарам достойни старини под палмите с коктейл в издълбан кокос и краката в Тихия океан спаднàха съответно с 12 % и 6 %, а то кво било...
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Поздрав за Urko и всички истински оффроудъри, мразители на Jeep, но поклонници на целия преден мост

Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Поздрав за Urko и всички истински оффроудъри, мразители на Jeep, но поклонници на целия преден мост
          Бате Сашо,

Аз шими не съм изпитвал нито съм усещал, а не е като да не съм имал джипки и да не съм се возил на такива с цели мостове, според мен шими ефект е по-скоро симптом на проблеми с окачване.

Но това е мое мнение, аз надали имам и половин милион КМ с цели мостове... плюс това джиповете си ги карам до 90-100-110 и само при изпреварване и нужда вдигам до 120-130км/ч.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            джиповете си ги карам до 90-100-110 и само при изпреварване и нужда вдигам до 120-130км/ч.
            Това е обяснението. "Jeep" изкушават към юркане по шосе и магистрала, не случайно Wrangler-ите са електронно ограничени до 160 обикновено.

Бахмааму, такова не бях виждал. И това се получава заради често и прекомерно юркане на висока скорост?
          Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X