Колеги,здравейте появи ми се едно присвирване /свирене от доста време насам ,и в момента се чудя турбо ли е или нещо друго..При даване на газ от 1700 оборота започва да присвирва ,и след това се заглушава.Този шум се чува само вътре в купето отворя ли прозорец ,не се чува ,а и отвън също не се чува при даване на газ на място или в движение..Имам за смяна о-пръстен на единия от маркучите дето влиза в кулера ,но едва ли ще присвирва от него.Всички скоби горе са притегнати.Та чудя се в момента да я сваляме ли тази турбина или да си я карам така колата набира ,не пуши не харчи масло.Има и моменти ,в които не се чува това свирене / присвирване.Имам чувство ,че като е по-топло почти не се чува..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Турбо или нещо друго?
Свий
X
-
Е, баш от уплътнението към кулера ще е, щом си го знаеш нема какво да се чудиш.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
-
Ясно Благодаря ти много ще се гледа.Иначе си има мощност ,не харчи масло не пуши ама пусто и гадно свирене..Като отворя прозорците и като я сръчкам били бавно или бързо нищо не се чува ,но затворя ли ги ту се чуе свирене ту не.. Благодаря още веднъж
.п.с по-принцип забива по някои път ,но след палене и гасене се оправя и като я покарам извънградско примерно 200-300км се оправя за някои др месец.Последно редактирано от dabeda; 23-12-25, 15:28.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар