Мотора е 1.6 16 клапана 109 коня.На дълго,засичано вече два пъти-пълно/пълно 7.8 газ със скорост 110 на темпомат с трима човека и багаж.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на комби до 7000 лева
Свий
X
-
- 1 like
-
Тоя мотор е много сполучлив. Не страда от някакви болежки.
-
Единствено по читав от него е 2.0 16 клапана 136 кс . Това от старата генерация HDI на ПСА . Стария им 2.2 който го слагат и на бусовете също няма чупене . До сега и двата счупени които съм видял са от воден удар . На двойката двигателя замина защото клиента се забави с решението какво ще прави колата и междувременно цилиндрите качествено ръждясаха .
-
Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеКакво ви е мнението за Пежо 407 , 2.2 - автомат ?
Например виждал съм ренде 1.9 130 коня на 120 000 км с по-издухан двигател от същото на 195 000 км.
Коментар
-
Коментар
-
Не знам колегата какво точно има предвид, но понякога (т.е. по-скоро не дали, а кога) им се налага смяна на логиката/мозъка/мехатроника на Айсина. Коства горе-долу колкото смяна на съединител с демпфер на ръчката, а според мен се налага по-рядко, та не е голяма болка... Опресняването на маслото си е отделно и хубаво да е по-редовно.
Освен това им висват задниците и се разчеква задния мост - също нито е само при тях, нито е нещо страшно, заради което да хвърлиш колата...
Като цяло - неособено масово японско купе и френски дизелов двигател с всичките им дребни плюсове и минуси.
Разход средно 8-10 нафта на сто. Не че не може и 7, както и над 12...
Но предвид възрастта си, не очаквай да няма непредвидени масрафи...
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар