колегата май купи Волвото...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на комби до 7000 лева
Свий
X
-
Не съм-изпревариха ме.Макар че,при това волво за да се сложи газ,струва 2000 лева,а метана не ми е оферта,не съжалявам,иначе колата беше добра.
Вече гледам и дизели,които нямат ДПФ фабрично.Засега се оглеждам от дизелит за Тойота Авенсис 2.2 д4д 150 коня.Тази седмица ходих да гледам една,от Италия,но на задната дясна ввежда,неуспешно бяха маскирали малка ръжда със силикон,та това ме отказа.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
-
Имай предвид, че от 15 гледани коли от Италия, само една беше с реални километри, защото беше евтинка и само на 220 000 кмПървоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнениеНе съм-изпревариха ме.Макар че,при това волво за да се сложи газ,струва 2000 лева,а метана не ми е оферта,не съжалявам,иначе колата беше добра.
Вече гледам и дизели,които нямат ДПФ фабрично.Засега се оглеждам от дизелит за Тойота Авенсис 2.2 д4д 150 коня.Тази седмица ходих да гледам една,от Италия,но на задната дясна ввежда,неуспешно бяха маскирали малка ръжда със силикон,та това ме отказа.
Основно бяха между 330 до 390 000 превъртяни на 160 до 185 000 км
Коментар
-
Платих си на диагностик с професионално оборудване. За 4 часа е 400 лв. Реално ми спести набутване с много хилядарки.Първоначално публикуван от Ivo929 Преглед на мнениеИ как им провери киломтрите?
Четене на всички системи. Предупреди ме за няколко коли, че е пипано, но не може да каже колко е било оригинално километирите. Но на повечето ги хвана.
А при някои модели, като са пипани , то километрите започват да мигат - при две авокъщи бяха така. Явно ползваха един и същ 'майстор' да ги превърта.
И сайтовете се гледаха - в Италия три прегледа назад дава - около 6 години.
Няма кой да връща толкова с поглед в бъдещето. Някои модели въобще не се стигна до гледане сайтове и прегледи - като пъхна ендоскопа в гърловината и беше дотам. Вътре кал и люспи.
Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 24-10-24, 09:37.
- 1 like
Коментар
-
Това , че един автомобил е на малко километри , не значи , че е по-добър от този дето е с повече километри. Начина на експлоатация и поддръжка са много по-важен фактор от километрите.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 5 likes
Коментар
-
Ако мислиш, че автомобил на 380 000 км може да бъде по-добър от такъв на 80 000 км, то явно не си карал автомобили на малко километри. А и доста двигатели просто искат много пари за да се вкарат в час след 300 000 км.Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнениеТова , че един автомобил е на малко километри , не значи , че е по-добър от този дето е с повече километри. Начина на експлоатация и поддръжка са много по-важен фактор от километрите.
Това без да се споменава износване на съединител, амортисьори, лагери.
Коментар
-
Стереотипи...
Все още притежавам един дърт автомобил на малко километри. Почти не се използва.
Бих казал, че не блести с нищо. Също така е далеч от идеално състояние. По улиците засичам негови братя, верояно с по-голям пробег, в значително по-добро визуално състояние.
Толкова за стереотипите...
- 1 like
Коментар
-
Сам си написал - 'по-добро визуално състояние' , 'почти не се използва'Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеСтереотипи...
Все още притежавам един дърт автомобил на малко километри. Почти не се използва.
Бих казал, че не блести с нищо. Също така е далеч от идеално състояние. По улиците засичам негови братя, верояно с по-голям пробег, в значително по-добро визуално състояние.
Толкова за стереотипите...
Аз ползвам автомобилите си по над 20 000 км на година. Не е опция да ме остави на дълъг път с гръмнала гарнитура или глава.
Не е опция амортисьорите да клатят или колата да подскача по десет пъти след преминаване на неравност.
Не е опция да не разчитам на 150% на спирачките.
Ако искам авомобила да ме изкара около 100 000 км в следващите 5 години без да вложа в него още няколко пъти цената на закупуване - малко вложение в избора се връща десет че и двайсет пъти.
така един като теб ми обясняваше как мерцедес са здрави и километрите нищо не значат.
На края на втората година от закупуването беше налял в колата още 150% от цената на закупуване.
Само за необходими за безопасност и движение ремонти - нищо ВИЗУАЛНО
Коментар
-
Качеството "дървен философ" все още не минава за достойснтво...
Наскоро ти казах и пак ще повторя - я си дървенофилософствай и не занимавай околните с глупостите си...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеКачеството "дървен философ" все още не минава за достойснтво...
Наскоро ти казах и пак ще повторя - я си дървенофилософствай и не занимавай околните с глупостите си...
а как се наричат тези дето си мислят, че обидите са аргументи?
Не се напрягай - над когнитивния ти капацитет е
Коментар
-
Човек ти кола за 7000 ли купуваш или си пропуснал една нула. Кви са тия диагностики за емнайси лева , ендоскопи чудесии. Утре ще се счупи едно турбо ,ще изплющи някоя верига или ще те отнесе някой на някое кръстовище няма значение че е на 150 000 километра търсиш телефон на мегапартс. Затваряй очите и скачай смело на каквото те кефи би хепи
088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
- 1 like
Коментар
-
В момента се търси кола за 8 - 20 000Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеЧовек ти кола за 7000 ли купуваш или си пропуснал една нула. Кви са тия диагностики за емнайси лева , ендоскопи чудесии. Утре ще се счупи едно турбо ,ще изплющи някоя верига или ще те отнесе някой на някое кръстовище няма значение че е на 150 000 километра търсиш телефон на мегапартс. Затваряй очите и скачай смело на каквото те кефи би хепи

Иначе по твоята логика - утре няко ще те блъсне - не пий лекарства, яко алкохол и пържоли всеки ден
Коментар
-
В крайна сметка,купих кола-Пежо 307 комби 2007 1.6 с газ.Колата е купувана нова в България,купих я от втори собственик.Засега съм доволен,особено от разхода.А и,за 5500,няма какво повече да търся.Благодаря на всички включили се в темата,стана добра дискусия.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
- 3 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар