Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремаркета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не се виждат снимките
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Кофти

Нямам какво да направя,борбата с Форума е изгубена кауза за мен,аз ги виждам

Нещо такова не върши ли работа? За теглича се монтира.
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3566.JPEG Прегледи:0 Размер:382.8 КБ ID:6924835

Коментар

• santaclash
      santaclash коментира
      Редактиране на коментар
      Тия се продават и у нас, само дето имат стойка за рег. номер.
      Струва като ремарке (ако не беше и повече) и никой проблем не решава...

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      250 кинта тук срещу 2500 за ремарке,спокойно носи кросов мотор из пустинята,че и трима по 80 кила за проба заедно с мотора.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Босе вие сте бедняци и държавата ви редуцира цените

Да не отварям нова тема, излиза ми нужда от купуването на ремарке, решил съм да е двуосно до 750кг общо тегло, понеже нямам Е категория. Но не съм сигурен кой от тези два типа ще е по-подходящ:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5ed133b6bb255f1d83015d12o.jpg
Прегледи:198
Размер:100.5 КБ
ID:6972150Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5f08667179639828c01fb1d2o.jpg
Прегледи:191
Размер:100.5 КБ
ID:6972151
    Ще се ползва за селски нужди, каране на строителни материали. Пишат ги че осите са по 750кг всяка и уж може да се товари 1т, но дали наистина е така? Потенциално ако е възможно бих го ползвал и за транспортиране на мини багерче 800кг на кратки разстояния, но това не е важен критерий.
    От втория тип, с ниската товарна площ има и самосвални, те също ми представляват интерес, но пък на първия модел, 4-странното разтоварване също е голям плюс. Всякакви съвети са добре дошли.
    '97 Musso 3.2
    ...

Коментар

Първоначално публикуван от nuclear944 Преглед на мнение
      Нещо такова не върши ли работа? За теглича се монтира.
      Натиснете снимката за да я уголемите Име:IMG_3566.JPEG Прегледи:0 Размер:382.8 КБ ID:6924835
      Някой има ли конкретен линк или координати за място тук, където да се продават ТОЧНО такива?
      За предпочитане е да е легално.
      Търсих но не намерих.
      Враг усраине

Коментар

Съмнява ме, че подобен багажник може да е легален.
        Максималното натоварване върху теглича трябва да е 70 до 100 кг. При това, централно върху него, а не конзолно...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз затова писах, че е препоръчително.
          Като търсих не намерих нито легален нито нелегален.
          Не знаех какво е максимално допустимото натоварване на теглич в точно тази посока.
          Ако е колкото казваш 120 кила мотор бих му качил така без да го мисля особено за опасно.
          Със сигурност има този запас.
          Враг усраине

Коментар

Вярвам, че ако върху теглича стъпи възрастен африкански слон, но на един крак (за да тежи по-малко) също няма да има проблем.
            По-важното е, че няма никакво значение в какво вярвам. Има изисквания и толкова. Всичко отгоре, та било то на един крак или на върха на пръстите на единия крак, е в нарушение.

И коментаторите...

Коментар

Ами има коментар, че се продават и тук някак та затова питам за нещо по-конкретно.
              А питането е понеже имам интерес, не само заради дискусията
              Враг усраине

Коментар

Аз също имам интерес, и затова пиша в темата.
                Интересът ми е доста по-егоистичен от твоя де. Бих искал да не шофирам срещу или след автомобили от които изпадат лошо закрепени мотоциклети...

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                  А питането е понеже имам интерес, не само заради дискусията
                  Возил съм два велосипеда от Сандански до Созопол и обратно на нещо подобно.
                  Само че закрепено за резервната гума на Кия-та
                  Не ми хареса, и не повторих.
                  Само мога да предположа, че с мотор поне три пъти по-тежък едва ли ще бъде приятно изжияване.
                  Ама...ако е за 20-50- км ...може би...

Панайот Бърдарски
                  0887 60 77 22

Коментар

https://www.mjautobox.com/product/%D...2%D1%84%D0%BE/

Коментар

• Esper
                      Esper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Мерси но товароподемността му е малка - нещо като 120 кила ми се иска да може.
                      Въпреки, че бих го погледнал на живо при първа възможност.

Идеята ми е да се ползва инцидентно и при нужда а не редовно.
                    А не искам истинско ремарке понеже знам какво се случва на хората, които си купуват такива - ползва се повече от приятели и познати отколкото от собственика.
                    Да не говорим за съхранение и експлоатационно разходи.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    ...Бих искал да не шофирам срещу или след автомобили от които изпадат лошо закрепени мотоциклети...
                    Собствениците много по-силно заинтересувани моторите им да изпадат - трябва да си убеден в това

Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Юндола2.jpg
Прегледи:175
Размер:408.4 КБ
ID:6972181 Единствения проблем на ремаркетата до 750кг е - къде ще се съхраняват. Експлотационни разходи на старо ремарке - данък 8лв, преглед на две години - 40лв. За 9год смених само лагерите на главините. Гуми - една гръмна както беше паркирано ( Е , гумата беше с вътрешна от Лада !!!! ) Сега съм с джанти от Фиат и подарени безкамерни гуми от приятели. Дали разбирам от ремаркета - Имал съм доста срещи с инж. Железаров за тези които го знаят и помнят. С поздрав Борето

Коментар

В линка, който си дал по-горе има страхотни неща или поне изглеждат така.
                        Цените са сериозни но ако са толкова добри, колкото изглеждат е прежалимо.
                        Това, че на мен не ми вършат работа няма значение в случая.
                        Враг усраине

Коментар

Ако в търсачката чукнеш модела ще видиш и клипчета с моторетки . Това е модела - AEPM020

Коментар

• Esper
                            Esper коментира
                            Редактиране на коментар
                            Оз намерих клипчета, просто обявеното като максимални килограми, които носи не ме устройва.
                            Ако е детски байк или траялка става но всичко останало е над тия 75 кила.
                            Са има и по 400 но едва ли някой ще му хрумне с това да се транспортира голдуинга

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X