Не се виждат снимките
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремаркета
Свий
X
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Да не отварям нова тема, излиза ми нужда от купуването на ремарке, решил съм да е двуосно до 750кг общо тегло, понеже нямам Е категория. Но не съм сигурен кой от тези два типа ще е по-подходящ:
Ще се ползва за селски нужди, каране на строителни материали. Пишат ги че осите са по 750кг всяка и уж може да се товари 1т, но дали наистина е така? Потенциално ако е възможно бих го ползвал и за транспортиране на мини багерче 800кг на кратки разстояния, но това не е важен критерий.
От втория тип, с ниската товарна площ има и самосвални, те също ми представляват интерес, но пък на първия модел, 4-странното разтоварване също е голям плюс. Всякакви съвети са добре дошли.'97 Musso 3.2
...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nuclear944 Преглед на мнение
За предпочитане е да е легално.
Търсих но не намерих.Враг усраине
Коментар
-
Съмнява ме, че подобен багажник може да е легален.
Максималното натоварване върху теглича трябва да е 70 до 100 кг. При това, централно върху него, а не конзолно...
Коментар
-
Аз затова писах, че е препоръчително.
Като търсих не намерих нито легален нито нелегален.
Не знаех какво е максимално допустимото натоварване на теглич в точно тази посока.
Ако е колкото казваш 120 кила мотор бих му качил така без да го мисля особено за опасно.
Със сигурност има този запас.Враг усраине
Коментар
-
Вярвам, че ако върху теглича стъпи възрастен африкански слон, но на един крак (за да тежи по-малко) също няма да има проблем.
По-важното е, че няма никакво значение в какво вярвам. Има изисквания и толкова. Всичко отгоре, та било то на един крак или на върха на пръстите на единия крак, е в нарушение.
Коментар
-
Аз също имам интерес, и затова пиша в темата.
Интересът ми е доста по-егоистичен от твоя де. Бих искал да не шофирам срещу или след автомобили от които изпадат лошо закрепени мотоциклети...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеА питането е понеже имам интерес, не само заради дискусията
Само че закрепено за резервната гума на Кия-та
Не ми хареса, и не повторих.
Само мога да предположа, че с мотор поне три пъти по-тежък едва ли ще бъде приятно изжияване.
Ама...ако е за 20-50- км ...може би...
Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Идеята ми е да се ползва инцидентно и при нужда а не редовно.
А не искам истинско ремарке понеже знам какво се случва на хората, които си купуват такива - ползва се повече от приятели и познати отколкото от собственика.
Да не говорим за съхранение и експлоатационно разходи.
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение...Бих искал да не шофирам срещу или след автомобили от които изпадат лошо закрепени мотоциклети...
Враг усраине
Коментар
-
Единствения проблем на ремаркетата до 750кг е - къде ще се съхраняват. Експлотационни разходи на старо ремарке - данък 8лв, преглед на две години - 40лв. За 9год смених само лагерите на главините. Гуми - една гръмна както беше паркирано ( Е , гумата беше с вътрешна от Лада !!!! ) Сега съм с джанти от Фиат и подарени безкамерни гуми от приятели. Дали разбирам от ремаркета - Имал съм доста срещи с инж. Железаров за тези които го знаят и помнят. С поздрав Борето
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар