Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намаляване на отбясъка на слънцето на отвора за интеркулера на предния капак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Китайското го взех за тестове така да се каже. Да видя как стои без да се набутвам с марково.

Коментар

Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
      Мина време... спрях се на варианта с фолиото (когато не съм сложил очилата). Поръчах едно имитация на карбон, от Китай да видя как ще стои. Лепнах едно ъгълче на тавана, за да го наблюдавам колко е здраво. Взех, че сложих и на друга кола на елементи от волана, които бяха надраскани. Оказа се, че чертичките върху фолиото (имитация на карбон) отразяват слънцето, за идеята с интеркулера не става. Взех черен мат. Както казах мина време и реших да видя какво става с онова парче на тавана - не беше мръднало. Отлепих го. Всичкото лепило остана върху боята.
      И в този ред на мисли, ако облепя изпъкналостта на интеркулера и по-късно реша да махна фолиото ще останат следи от него. Има ли начин да се премахнат?
      Продават се препарати за махане на следи от лепило,провери в книжарниците.Аз ползвам някакъв,който миришеше на портокали.Не помня от къде съм го купил.Върши си работата.Последно,да маха следите от лепенките на дограмата

Коментар

• blackfirefly
        blackfirefly коментира
        Редактиране на коментар
        Лепило от разни лепенки се премахва успешно и с WD40...

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение

Продават се препарати за махане на следи от лепило,провери в книжарниците.Аз ползвам някакъв,който миришеше на портокали.Не помня от къде съм го купил.Върши си работата.Последно,да маха следите от лепенките на дограмата
      ...и основната съставка е... изопропанол.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X