Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рециклаж на хидравлична рейка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Две рейки съм давал за ремонт-и двете си потекоха след не много дълго време.
    Сега вече не се занимавам със сваляне и слагане, просто си наливам масло и си свиркам. Вярно-разход си е, ама като го приемеш-не е толкова страшно.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Моята чукаше,а не течеше и капка.Пратих я на брат ми в София,тоя я носи някъде си,оправиха я перфектно.Може би вече над 100000 км си е добре.От фирмите,занимаващи се с рециклиране на рейки,може би около 30% стават.Другото е,какво точно му носиш за рециклиране-боклук ли е,или има хпяб в него.Те естествено ще искат да ти вземат парите,нищо че виждат,че нищо няма да излезе.Как да ти каже,и да не ти вземе парите?

Коментар

• tabu_bg
        tabu_bg коментира
        Редактиране на коментар
        Как е чукала твоята ? Аз имам чукане само при рязко ляво дясно на рейката. Та не знам нормално ли е като няма налягане в системата или не е. Щото чета противоположни мнения по въпроса.

• krassitch
        krassitch коментира
        Редактиране на коментар
        Моята чукаше на всяка дупка,през която мина...А когато майсторът "обра" луфта,затегна много,и не можеш да си въртя нормално волана

Моята е 1100 долара,демонтажа е около 300-400,монтажа и той толкова,транспорта поне 300………та ако ще си играя с рециклиране трябва да знам,че е направена като хората,а не някой да се учи,научен търся да пребере едни пари,а аз да имам резервна.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X