Здравейте колеги, някой може ли да препоръча хипоидно масло GL4, че аз до сега си слагам нормално трансмисионно GL4+ 75w90, ама сега чета service manual-a и май съм слагал грешното масло, трябва да е за хипоидна предавка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хипоидно масло GL4
Свий
X
-
GL4 е и за хипоидна предавка. Слага се предимно в скорости, защото не яде детайлите от цветен метал.
Къде ще го слагаш това и на каква кола?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Можеш да слагаш кое да е масло GL4. Единствено GL4 е важно, от всичкото написано до момента. Всичките са за хипоидни предавки, независимо дали някой го е написал на шишето.
Естествено можеш да сложиш и масло, покриващо и GL4 и GL5, но и цената му е "прекрасна".
Скоростите ти не са с нищо различни от на коя да е джипка с подобно задвижване и хипоидни предавки в тях така или иначе няма. Хипоидни предавки имаш в дифовете само.
Трябва ти просто масло, покриващо GL4. Толкоз. Можеш да продължиш да сипваш и каквото досега си сипвал.
-
-
Първоначално публикуван от vencibull Преглед на мнениеЗдравейте колеги, някой може ли да препоръча хипоидно масло GL4, че аз до сега си слагам нормално трансмисионно GL4+ 75w90, ама сега чета service manual-a и май съм слагал грешното масло, трябва да е за хипоидна предавка.
АмсойлTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар