Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми на автомобилите през зимата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: прблеми на автомобилите през зимата

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    и винаги едни вериги в багажника, че не знаеш къде и кога ще се събудиш затрупан. Аз лично си имам и един резервен комплект дрехи и обувки в багажника (три пъти ми се е налагало да ги ползвам от както са ми в колата, а преди това веднъж, но дори не смятам да ми се налага пак и да не съм подготвен).
    Имам един приятел, който никога не е изпадал в затруднена ситуация на пътя. Веднъж ме возеше и се заинтересувах за всеки случай дали имаме веригии. Отговори ми, че няма и не е имал. Ако условията предполагат използването на вериги- просто не пътува.

Коментар

Разбира се колега че е за вътрешна разтривка то за външна дет се вика все ще се намери някоя кака да го направи няма да хабиме ценият матерял я зорлем
      Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Основен проблем на автомобилите през зимата според мен са летните шофьори! Не гумите и не нафтата...
        Добре е,като падне сняг да се повърти някъде на широко и празно!С "инструктор" даже.
        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

В моята кола освен горепосоченото винаги има въже и кабели за ток от приятелски акумулатор.
          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Точно днес се шегувахме с темата...не че нещо ни липсва от екипирровката,ама като всяка неделя дърпаме дявола за опашката,май най-важното се оказва "приятелската ръка" от съседната кола..не знам прав ли съм !?

Коментар

До: проблеми на автомобилите през зимата

Винаги вериги, лопата, въже, фенер, кабели, а от миналата зима си държа и резервен акумулатор. Ако ще се пътува извън града вечер/нощем задължително и допълнителни дрехи и термос с нещо топло. Преди време си мислех, че с нови гуми и бензин вършат чудеса докато не ми се случиха куп неща, по добре свръх подготвен от колкото неприятно изненадан.
              Jeep ZJ 5.9

Коментар

Първоначално публикуван от бубата Преглед на мнение
                Винаги вериги, лопата, въже, фенер, кабели, а от миналата зима си държа и резервен акумулатор. Ако ще се пътува извън града вечер/нощем задължително и допълнителни дрехи и термос с нещо топло. Преди време си мислех, че с нови гуми и бензин вършат чудеса докато не ми се случиха куп неща, по добре свръх подготвен от колкото неприятно изненадан.
                Силен алкохол и няколко консерви или шоколад /вафли също.......може да се наложи известен престой на непозната местност при неблагоприятни условия.

Коментар

"Силен алкохол и няколко консерви или шоколад /вафли също.......може да се наложи известен престой на непозната местност при неблагоприятни условия."

Червено вино и от бурканите със свинско месо Ако си имаш здрав акумулатор, хубав антифриз, течност в чистачките, пълен резервоар, ама не си сетил за вериги, кабели, пясък и лопатка, въже, фенер и прочие, поне да ти е пълен портфейла ..., че чуждия труд в спешна нужда се заплаща двойно!!! Сещам се какво правеха циганите в Арчар! Пътувайки от Видин посока Монтана в циганската махала на Арчар се изкачва бая голям баир по шосето, та при силна зима (студ и сняг) циганите там по цяла нощ поливаха с вода отсечката, а на сутринта победоносно изкарваха трактора и чакаха първите си жертви!

Коментар

До: Проблеми на автомобилите през зимата

Като дойде зимата въжето постоянно е закачено отзад на Гегата ,защото автомобилите наистина имат проблеми през този сезон,когато джипката има гориво хубави гуми и всичко и е наред не трябва да се притесняваме особено ,когато се кара по асвалт.
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

До: Проблеми на автомобилите през зимата

Аз си мисля че попринцип през зимата не е зле и парното на джипката да работи...
                      [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X