Ма те са сухи, пък аз искам мокри. Барем резбите да са маслени ... Или да спра да се права на улав, и без това това е стенд, никъде няма да се тресе по дупките.
Силно неточни ...
Точно заради тези налягания водата попаднала в спирачната течност завира при "стайна" температура и прави бели. И затова има Дот 3, 4 и т.н. Това го казвам само така... ако на някой му е интересно
А аз изобщо не слагам манометри за тази регулировка. Сигурно ще е по-добре но е много работа. Само проверявам пружината и дали има ход регулатора.
А, с опит сигурно става без тях.
Аз искам да ги вържа диференциално, да меря дали пропуска между двата цилиндъра на помпата. Че ми писна да ги правя по три пъти, а гумичките масово са буклук(((
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар