Някои знае ли как се регулира въпросното нещо на трупер?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разпределител на спирачките
Свий
X
-
Той работи ли ти още?
Май само експериментално, иначе има някаква методика, но се съмнявам че някой я знае абсолютно точно. Направи няколко спирания пред вас, виж как сработва и го понатегни или отпусни, и така докато не го нацелиш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Затова на Нивата са го решили проблема с това много просто - след година - две блокира и не задейства изобщо - "Руская АБС - самая антиблокирующая система в мире!!!"Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
пак си извратен, за к`во ти е манометър там? Да виждаш колко силно натискаш? Стефане, да беше Джон Силвър с дървения крак да те разбера, ама така?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ти па, само с един дървен крак изобщо нямаше да се имам за извратен. Аз съм яко извратен, и ми трябват два манометъра.
Знаеш ли го истинския случай с оная, дето след деветия оргазъм: Ах скъпи, днеска си велик ... А оня: А? А, извинявай, нещо се бях замислил.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар