колеги да не забравяме от днес да караме на фарове през деня
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
от днес на фарове
Свий
X
-
До: от днес на фарове
А после почват да питат дали да пишатПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИ само да вмъкна, че полицаите пет дена само ще предупреждават шофьорите, а след това почват да пишат.
Джипа ми е бял и се забелязва от далече и въпреки това се старая да карам с включени "къси", а има автомобили с такива цветове, че ако слънцето в момента не е "на твоя страна" напваво не се виждат... и стават бели..Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Първоначално публикуван от lilitok Преглед на мнениеда не забравяме, че и следят за гумите.
Да, но мисля, че в закона няма дефиниция на Зимни Гуми... така, че...
Коментар
-
Това за гумите не беше ли от започване на зимата.Първоначално публикуван от lilitok Преглед на мнениеда не забравяме, че и следят за гумите.
Демек 22ри декември.
Suzuki Samurai 93г. 1.3
Коментар
-
До сега Дневните светлини които съм виждал, винаги са били на късите светлини. На Пежо 307, на Опел Вектра, на Бвм и на Ес класа.
Това с дългите ми изглежда маса странно. А и честно казано, ако видя, че ти светят дългите, няма да се поколебая и миг преди да отпукам моите дълги... Не знам ноже би не съм компетентен, но дългите светлини заслепяват винаги....
Коментар
-
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Аз пък съм виждал фабрични DRL на Рено Лагуна 1, втора фаза. Светеха дългите, но мно-о-ого по-слабо. Това го забелязах на едно кръстовище, като бяхме един срещу друг. Не ме заслепяваха въобще.Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеДо сега Дневните светлини които съм виждал, винаги са били на късите светлини. На Пежо 307, на Опел Вектра, на Бвм и на Ес класа.
Това с дългите ми изглежда маса странно. А и честно казано, ако видя, че ти светят дългите, няма да се поколебая и миг преди да отпукам моите дълги... Не знам ноже би не съм компетентен, но дългите светлини заслепяват винаги....Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Разбира се, че заслепява. Въпросът доста е дискутиран по автомобилните форуми. Само не разбрах, видял си, че автомобил движещ се срещу теб има DRL. Как определи, че е фабричен, а не е "хоби мейд"?Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеАз пък съм виждал фабрични DRL на Рено Лагуна 1, втора фаза. Светеха дългите, но мно-о-ого по-слабо. Това го забелязах на едно кръстовище, като бяхме един срещу друг. Не ме заслепяваха въобще.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар