Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде продават автобои?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: къде продават автобои?

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Няма какво толкова да го нацелва. Вади палитрата с абсолютно цялата гама на съотвената марка. И сравнява с детайла. Задава на компютъра номера на и машината я забърква.
    абе да ама не

практиката показва, че няма две коли с еднакъв цвят, независимо че са пръскани една след друга на поточната линия

ако ти не можеш да видиш разликата е друга тема

та по номера на боята гледа основните съставки - само дето има поне 6 комбинации, които дават един и същи цвят - ама нюансите също са важни
    след това имаш разлимно стареене на боято, според това къде е седяла колата, как е карана, поддържана и т.н.
    да не говорим, че ако е пребоядисвана шансът да има различни нюанси по колата е голям

не е толко лесно
    Последно редактирано от turtey; 28-10-08, 14:27.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз си знам номера на боята и направо поръчвам,досега нямам забележки,от 2 места съм си взимал.
      Имам един въпрос обаче към някой запознат откъде мога да си купя основа за пластмаса?Че в повечето магазини ми казват,че няма.

Коментар

Първоначално публикуван от subritual Преглед на мнение
        Аз си знам номера на боята и направо поръчвам,досега нямам забележки,от 2 места съм си взимал.
        Имам един въпрос обаче към някой запознат откъде мога да си купя основа за пластмаса?Че в повечето магазини ми казват,че няма.
        Аз ползвам това

,незнам от къде ще можеш да го купиш.Имам и един на Сикенс,но е по неприятен за използване-пръска се с пистолет,после се мие със спирт.
        Колкото до номера с номера на боята,има цветове които имат по 10 и повече варианта,та си требе и детаил за сравнение.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
          Аз ползвам това

,незнам от къде ще можеш да го купиш.Имам и един на Сикенс,но е по неприятен за използване-пръска се с пистолет,после се мие със спирт.
          Колкото до номера с номера на боята,има цветове които имат по 10 и повече варианта,та си требе и детаил за сравнение.
          да попитам ще ми боядисват колата с max meyer колата някой да знае нещо за нея

Коментар

Първоначално публикуван от boboz Преглед на мнение
            да попитам ще ми боядисват колата с max meyer колата някой да знае нещо за нея
            В момента работя с такава боя,впечетленията ми са повече от добри .Но не трябва да се елиминира и човешкия фактор,щото както с пръдня боя не става,така и най-добрата боя може да бъде опропастена.

ПП.акрил или база с лак ще е ?

Коментар

Досега съм най-доволен от магазина на Глазурит който се намира в локалното срещу Плиска.
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

От: къде продават автобои?

Темата е малко стара но да питам - За Диското ми трябва автобоя за частично боядисване и гледах в нета че http://www.bgpaint.com/ имат магазин близо до нас та исках да попитам за някакви отзиви щото бояджията незнам от къде взе първата но има очевадна разлика

Цветът е стандартният тъмно син металик и ми се иска да няма много разлика ако някой е имал добри резултати с този цвят да сподели

Коментар

От: къде продават автобои?

Първоначално публикуван от mantaman Преглед на мнение
                  Темата е малко стара но да питам - За Диското ми трябва автобоя за частично боядисване и гледах в нета че http://www.bgpaint.com/ имат магазин близо до нас та исках да попитам за някакви отзиви щото бояджията незнам от къде взе първата но има очевадна разлика

Цветът е стандартният тъмно син металик и ми се иска да няма много разлика ако някой е имал добри резултати с този цвят да сподели
                  Ползвам магазина им в Люлин,справя се,е понякога има някои несполуки,но аз си правя тесткарти преди пръскането и ходя да досаждам,да ми дотонират боята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X